Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Maybach G650 Landaulet razkrit pred Ženevo
Mercedes-benz-maybach-G650 (2)

Mercedes-Maybach G650 Landaulet razkrit pred Ženevo


Marcedes-Maybach G650 4×4² Landaulet, omejena serija, pol kabrioletnega razreda G, z velikim V12 motorjem v nosu, je bila po nesreči razkrita na internetu še pred uradnim razkritjem v Ženevi v začetku marca.

Kako mislimo po nesreči? Ruski novinar je objavil slike na svojem Instagram računu Automailru modela, ki še ni bil uradno predstavljen s strani znamke.
Avtomobil naj bi bil zadnji ‘labodji spev’ za 38 let star model razreda G, pred predstavitvijo nove, močno posodobljene različice originalnega vojaškega terenca, kasneje letos. Bogato opremljen model oživlja ime Landaulet, ki predstavlja najzanimivejše in najdražje predvojne modele Mercedesa,

Detajli o avtomobilu ostajajo skopi vsaj pred uradno predstavitvijo vemo pa, da bo G650 4×4²imel, tako kot Maybach 62, ki je bil predstavljen leta 2007, električno zložljivo platneno streho, ki se odpre nad zadnjimi sedeži.

Mercedes-benz-maybach-G650 (6)

Novi Mercedes-Maybach model je  zadržal nekaj strukture od G500 4×4², vendar je streha od B-stebričkov nazaj odstranjena in pokrita z večplastno platneno streho. Ko je odprta lahko zadnji potniki uživajo v svežem zraku in dobrem občutku zračnosti. Glede na sedeže in udobje, se potniki poleti z odprto streho zagotovo počutijo kot na terasi luksuznega hotela, le da lahko ta luksuz vzameš vsepovsod s sabo. In s tem vsepovsod, resno mislim vsepovsod, saj je v osnovi to še vedno izredno zmogljiv terenec.

Mercedes-benz-maybach-G650 (5)

G650 4×4² Landaulet, bo verjetno poganjala najnovejša različica Mercedes-AMG 6 litrskega, biturbo 12 valjnika, katerega izdelujejo v Mercedes-Benzovi tovarni v Mannheimu v Nemčiji. Motor proizvede 621 konjskih moči pri 5000 obratih na minuto in brutalnih 1000Nm navora med 2300 in 4300 obratih na minuto. Vsa ta moč se prenaša na vsa štiri kolesa preko sedem-stopenjskega avtomatskega menjalnika in robustnega štirikolesnega pogona s tremi različnimi zaporami diferenciala-prednjo, zadnjo in sredinsko.

Navadni G650 s svojimi 2505 kilogrami, pospeši od 0 do 100 kilometrov na uro v 5,3 sekunde in ne neha pospeševati vse do 230 kilometrov na uro. Pri Landaulet modelu pa lahko zaradi povečane mase in slabše aerodinamike, pričakujemo malenkost slabše številke razen, če se pri bodo Maybachu odločili posegati v mogočni V12 motor.

Cena za ta ekskluzivni model še ni znana vendar se govori, da bo verjetno presegala tisto, ki jo je dosegal Maybach 62 Landaulet in sicer preko 350 tisoč €.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://medicaments-24.com

http://topobzor.info

www.topobzor.info