Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Maybach se vrača z vesoljskim Vision 6 konceptom
Maybach-Vision-6 (10)

Mercedes-Maybach se vrača z vesoljskim Vision 6 konceptom


V Pebble Beach bo predstavljen najnovejši izdelek prestižnega oddelka Maybach podjetja Mercedes-Benz, ki bo s svojo neverjetno dolgo obliko in krilnimi vrati navduševal vse gledalce.

Maybach bo na razstavi vozil v Pebble Beach v naslednjih dneh predstavil najnovejši vrhunski izdelek, ki nosi oznako Vision 6 Concept. Gre za konceptno vozilo mega-prestižnega podjetja na svetu, ki bo s šestimi metri dolžine še vedno nosil oznako Coupe. Na voljo je že kar nekaj konceptnih fotografij, angleški pa je na kraju dogodka v Pebble Beach uspel ujeti nekaj fotografij še pred uradno predstavitvijo. Vozilo ima unikatno obliko, kot je na cestno-legalnih vozilih še nismo videli. Močno spominja na sorodnega Mercedes-Benz SLS AMG oziroma njegovega naslednika GT-S, ki imata zelo dolg pokrov motorja, vendar pa ima Maybach Vision 6 concept coupe pokrov še večji in daljši.

Maybach-Vision-6 (2)

Ogromen sprednji del se nadaljuje v široke in visoke reže hladilnika, ki so kromirane za dodaten blešč in sijaj. Na vsaki strani kromiranih rež pa so dolge, podolgovate in ozke luči, ki izgledajo kot rezilo skalpela. Opaziti je tudi zelo dolgo medosno razdaljo, ki je značilna za zelo drage, prestižne primerke vozil, kot jih izdelujeta tudi Rolls-Royce in Bentley. Maybach je pred kratkim oznanil prihod prestižne limuzine z oznako S600, vendar je Vision 6 koncept popolno nasprotje ogromne limuzine. Če si želite izstopati med posamezniki je ta rdeč dvovratni kupe več kot primeren kandidat.

Maybach-Vision-6 (5)

Poleg absolutno presenetljive zunanjosti, pa je notranjost še toliko bolj šokantna. Popolnoma futurističen izgled, kot bi ga pričakovali v vozilih izdelanih čez 20 ali 30 let nudi popoln pregled nad okolico preko širokega vetrobranskega stekla in celotna notranjost je en velik zaslon na dotik. Starinskih gumbov praktično ni, armaturna plošča vse funkcije uravnava preko dotika in po fotografijah sodeč, vozilo tudi spremlja stanje fizičnega telesa voznika. Tehnološki napredek je v tem vozilu več kot očiten. Na trgu naj bi se Vision 6 Coupe pojavil že prihodnje leto z dokaj nizko ceno. Okoli 300.000 evrov naj bi bila cena za to plovilo prestiža in če imate možnost si ga privoščiti, Vas vabim da si ga privoščite.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

続きを読みます

www.topobzor.info