Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes spet “draži” z novim razredom E!
Mercedes-Benz-E-Class-26

Mercedes spet “draži” z novim razredom E!


Leta so naokrog in čas je, da Mercedes-Benz predstavi svojo novo uspešno luksuzno limuzino razreda E. Ker se datum uradne predstavitve nevzdržno približuje, nas pri Mercedesu na to vestno opominjajo, a v videoposnetku izdajajo le detajlčke verjetno spet zelo uspešnega novega razreda E, ki bo predstavljen na avtosejmu v Detroitu.

Mercedes-Benz se je očitno odločil, da je prišel čas, ko pokaže,česa je zmožen. Na plano prihajajo mnogi novi modeli, ki jim skoraj ne moremo slediti, pa vendar si je treba priznati, da je večja ponudba različnih modelov boljša kot pomanjkanje le-teh. Tako so nedavno napovedali, da se bodo s kar štirimi električnimi modeli podali v boj proti uspešni Tesli, da bodo model SLK nadomestili z novim SLC, predstavili so prenovljen razred SL ter med drugim razkrili notranjost novega, težko pričakovanega razreda E.

Mercedes-Benz-E-Class-20

Da pa ne bo znana samo notranjost, je ob začetku novega leta Mercedes poskrbel za videoposnetek, v katerem razkrije nekoliko več, kot smo lahko videli do sedaj. Le bežno lahko vidimo zunanjost avtomobila, posnetek pa se osredotoča predvsem na nova napredna svetila, ki se obračajo v smeri vožnje in so sestavljena iz 84 posamičnih LED diod.

Mercedes-Benz-E-Class-25

V tančico misterioznosti zakrit sprednji del nakazuje, kakšen bo “obraz” novega razreda E. Le-ta bo ohranil štiri-oki izgled po zaslugi dveh prog LED diod v vsakem svetilu, ki napravijo vtis dveh posamičnih luči, združenih v eno. Z dolgim pokrovom motorja in proti zadku nagnjeno kabinsko zasnovo bo imel razred E bolj agresiven izgled, nekoliko popravljena maska hladilnika pa bo na sebi nosila ponos znamke, trokrako zvezdo. Obris silhuete nakazuje na družinsko podobnost z limuzinskim razredom C in S.

Mercedes-Benz-E-Class-06

V notranjosti bo avtomobil deležen napredne tehnologije, kot je nadgradljivi infozabavni sistem in komunikacija med avtomobili, opremljen pa bo tudi z aktivnimi varnostnimi sistemi, ki so postali danes že nujna dodatna oprema. Z novim razredom E bodo na voljo tudi novi motorji, med katerimi lahko pričakujemo vrstni šestvaljnik, ki ga bodo uporabili tudi v ostalih Mercedesovih modelih. Prav tako bo na voljo visokozmogljiva različica AMG, kjer bo za mogočno rohnenje skrbel novi 4,0-litrski twin-turbo osemvaljnik, ki je trenutno nameščen v AMG modelih C63, C63 S in AMG GT S.

Kako nas s svojim prišlekom izzivajo pri Mercedesu, si oglejte v videoposnetku, v spodnji galeriji pa lahko med drugim vidite tudi uradno skico izpod rok slovenskega oblikovalca Roberta Lešnika!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
криптовалюта это

www.best-cooler.reviews/

www.steroid-pharm.com/testosterone-enanthate.html