Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes Benz X-class opažen med testiranji na švedskem
Avtoblog-MercedesXclass-spy (2)

Mercedes Benz X-class opažen med testiranji na švedskem


V divjini Skandinavije, so med testiranjem ujeli prvega Mercedesovega pick-upa, razred X.

Fotografi so med testiranjem ujeli prihajajočega Pick-upa znamke Mercedes-Benz, poimenovanega X-class. Opažen je bil blizu industrijskega testnega centra v Arjeplogu na severu Švedske, kjer ponavadi proizvajalci testirajo obnašanje avtomobila pri zelo nizkih temperaturah, saj se hočejo prepričati, da se bo tudi ob ekstremnem mrazu avtomobil zagnal v prvo.

 

Iz slik je razvidno, da se avtomobil počasi razkriva saj že vidimo Mercedesov stil prednjih žarometov DRL in prepoznavno masko. Ravno maska bo najpomembnejši vizualni element za ločevanje razreda X od Nissana Navare na katerem bo baziral. Deljena platforma je del Nissan-Daimler partnerstva, agregati pa bodo bolj poznani mercedesovi. Večino bo verjetno poganjali štirivaljniki, ali daimlerjev 3.0 litrski V6 turbodizel, ki bo proizvedel okoli 260 konjskih moči in 620 Nm navora.

Avtoblog-MercedesXclass-spy (10)

 

Če se spomnimo je mercedes prvič nakazal namene o izdelavi pick-upa v jeseni 2016 in sicer v dveh različicah. Ena je družinam prijazna cestna različica, druga pa je ‘heavy duty’ terenska različica za brezpotja. Sedaj, slabega pol leta kasneje, se že več kot očitno že pospešeno pripravljajo na produkcijsko različico, ki jo lahko pričakujemo v tretji četrtini letošnjega leta, prodaja pa naj bi stekla v začetku prihodnjega leta. Cilj Mercedesa je narediti bolj premium pick-upa, saj celoten svet preklaplja na prostor in praktičnost (porast SUV-ov, karavanov…), tako kot je VW pozicioniral Amaroka, le z nekaj pametnimi ter luksuznimi dodatki in seveda bolj zasoljeno ceno.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
створення інтернет магазину

avtopoliv-gazonov.kiev.ua

www.optiontradingstrategies.net