Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Močno zadeta delavca v BMW tovarni ustavila proizvodnjo
AVTOBLOG-bmw-zadeta-pijana-delavca-ustavila-proizvodnjo-marihuana-trava1

Močno zadeta delavca v BMW tovarni ustavila proizvodnjo


Nemški proizvajalec BMW ni ravno navdušen nad svojim najnovejšim škandalom, ki se je zgodil v začetku meseca zaradi pijanosti in zadetosti dveh delavcev.

Medtem ko je Nemčija svetu znana kot država z veliko gospodarsko močjo, pojem učinkovitosti in produktivnosti, se še vseeno zgodijo neprijetnosti. To se je nedavno zgodilo v glavni BMW tovarni, kjer sta dva delavca, močno opita in zadeta bila tako nezmožna dela, da delovodja ni imel druge izbire kot ustaviti proizvodnjo vozil za 40 minut. Proti koncu svoje izmene naj bi se med odmorom napila velikih količin alkohola in pokadila sintetično marihuano. Delavca sta delala na oddelku za izpušne sisteme, po rodu pa naj bi bila Poljaka.

AVTOBLOG-bmw-zadeta-pijana-delavca-ustavila-proizvodnjo-marihuana-trava2

Delovodja je na pomoč poklical tudi nujno zdravniško pomoč, kar samo dodatno priča o resnosti škandala, ki naj bi se zgodil v začetku meseca v tovarni kjer nastaja nova serija 3 in M4. BMW je utrpel veliko finančno in gmotno izgubo, znesek se namreč giblje v petmestnem številu! Sodeč po BMW predstavniku za komuniciranje z javnostjo, naj bi se to v taki meri zgodilo prvič v zgodovini nemškega proizvajalca.
Ob takem početju se nam poraja vprašanje, kaj vse bi se še lahko pripetilo, če delovodja ne bi hitro ukrepal, delavca sta namreč upravljala z težkimi stroji, kjer je to še posebej ne priporočljivo. Trenutno informacij o tem, ali sta službo izgubila ali ne pa uradno še ni znano, krožijo pa govorice o tem, da so enega nemudoma odpustili, drugega pa premestili na drugo delovno mesto. Zagotovo pa lahko trdimo, da se jima ne obeta svetla prihodnost.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://monaliza.kiev.ua

niko-centre.kiev.ua

кленбутерол