Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Naslednik Toyote Supre in BMW Z4 produkt Magne Steyr?!
Toyota_BMW_Roadster (2)

Naslednik Toyote Supre in BMW Z4 produkt Magne Steyr?!


Toyota in BMW sta že pred leti napovedala sodelovanje pri izdelavi novega športnega coupeja s pogonom na zadnji kolesi in ko smo na to že malce pozabili, so nas tokrat spet malce pogreli z informacijami.

Avstrijski časnik Kleine Zeitung je objavil reportažo o informaciji, da naj bi se proizvodnja športnega kupeja, ki bo produkt sodelovanja med BMW in Toyoto, pričela v letu 2018. Izdelava naj bi potekala v Avstriji, kjer jo bo vodilo podjetje Magna Steyr, ki je tudi znano po izdelavi Mercedesovega G-Wagen terenskega vozila ter Minijevega Pacemana, katerega proizvodnja se bo kmalu končala.

Toyota_BMW_Roadster (1)

Produkcijska linija se bo nadaljevala s športnim kupejem, ki bo po vsej verjetnosti nosil ime BMW Z5 oziroma Toyota Supra. Podjetje Magna Steyr izdeluje vozila v nizkih produkcijskih količinah in tako načrtujejo do 60.000 izdelanih vozil letno. Sodelujejo s podjetji BMW, Peugeot in Mercedes Benz, v načrtu pa je tudi skupni izdelek podjetji Jaguar in Land Rover.

Toyota_BMW_Roadster (19)

Direktor podjetja BMW Harald Krueger je povedal, da se bo sodelovanje s Toyoto obrestovalo. “BMW ima dolgo tradicijo športnih kabrioletov in tudi tokrat bomo tradicijo nadaljevali”, je še dodal.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
купить аккумулятор Павлоград

https://www.best-cooler.reviews

baden-medservice.com