Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Naslednji Audi RS4 Avant opažen v črnobeli maski …
Audi_RS4_Spied (4)

Naslednji Audi RS4 Avant opažen v črnobeli maski …


V letošnjem letu prihaja nov Audi RS4 s prav tako novim V6 turbo motorjem. Trenutno je bil opažen v obliki karavana, na voljo pa bo tudi kot limuzina.

Na ženevskem avtosalonu, ki je potekal marca letos,  je Audi predstavil serijo S4, kar nas je pustilo v pričakovanju še močnejše verzije RS4 v izvedbi karavana in limuzine. Na opaženem testnem vozilu je videti razširjene blatnike, velike dvojne izpuhe in agresivno oblikovan sprednji del, kar so tipični znaki športne verzije vozila. Poganjala ga bo izboljšana verzija 349 konjskega V6 turbo motorja, kot ga najdemo pri S4. Pričakuje se končna moč, večja od 500 konjskih moči, kar bo uvrstilo to serijo vozila med konkurenčnega Mercedes-AMG C63 s 503 konjskimi močmi ter BMW M3 s 425 konjskimi močmi. Za primerjavo: trenutno verzijo RS4 poganja 4, 2-litrski V8 motor z 444 konjskimi močmi.

Audi_RS4_Spied (1)

Postavitev na trg v letošnjem letu pomeni, da se bo ta generacija RS4 predstavila veliko prej v razmerju s časom predstavitve običajne izvedbe A4. Pomnimo da četrta generacija A4 ni bila narejena v športni izvedbi RS4 vse do leta 2012, kljub temu, da je običajna A4 serija prišla na trg že leta 2008. Ta generacija bo, za razliko od trenutne generacije, na voljo tudi v obliki limuzine, kar pomeni da se limuzina RS4 vrača!

Vir: autocar
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://renesans-centr.kiev.ua

monaliza.kiev.ua

www.farm-pump-ua.com