Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ferrari / Nesreča italijanskega superšportnika Ferrari 488
AVTOBLOG-Ferrari-488-Crash (4)

Nesreča italijanskega superšportnika Ferrari 488


Uničen Ferrari 488 zaradi neprevidnega voznika Mazde CX3, ki mu je odvzel prednost.

Lokalni mediji poročajo, da se je incident z udeleženim Ferrarijem 488 zgodil v mestu Sandton, kjer je italijanska eksotika končala kot kup pločevine po tem, ko mu je voznik z Mazdo CX3 odvzel prednost. O nesreči ni znanega veliko, zagotovo je le to, da je Ferrari 488 za odpis saj je škoda na avtomobili precejšnja, zato bo popravilo, v kolikor se lastnik zanj odloči, stalo celo premoženje.

AVTOBLOG-Ferrari-488-Crash (1)

Večji del sile je več kot očitno sprejel prvi del, ki je popolnoma uničen, skoraj povsem pa je odtrgalo tudi zadnje desno kolo. Zagotovo je videti mogočnega V8 superšportnika končati tako, zelo žalosten prizor.

Zavoljo lastnika upamo, da je imel sklenjeno dobro avtomobilsko zavarovanje, ki bi lahko plačalo za nastalo škodo, zanimivo pa bi bilo tudi izvedeti uraden razlog za nesrečo, saj je iz posnetka, ki si ga lahko ogledate v fotogaleriji, lepo vidno, da je voznika Ferrarija izsilil voznik nasproti vozeče Mazde CX3, vendar bi lahko glede na nekoliko večjo hitrost Ferrarija, krivdo zaradi ‘neprilagojene hitrosti’ oblasti zelo hitro pripisali vozniku superšportnika, kot se pri nas to pogosto dogaja, pa čeprav ta prekoračitev ni zelo huda, je pa ‘priročna’ pri ugotavljanju krivde.

AVTOBLOG-Ferrari-488-Crash (6)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
питна вода

http://etalon.com.ua

ua.indeed.com