Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Nissan in BMW stopila skupaj za električne avtomobile
no-emission-02

Nissan in BMW stopila skupaj za električne avtomobile


Tako Nissan kot BMW sta že predstavila svoja električna avtomobila, ki sta se dobro izkazala na trgu. S tem sta si obe podjetji nabrali ogromno izkušenj in znanja iz tega področja. Združeni sedaj pripravljata verigo električnih polnilnic, ki bi spodbudile uporabo električnih vozil.

Skrb za električna vozila tako še dodatno krepi zavezništvo med BMW in Nissan, ki sta ga podjetji podpisali že decembra 2015. V Mehiki sta proizvajalca združila moči in začela pospešeno graditi verigo električnih polnilnic, hkrati pa pozivajo lokalne oblasti k pomoči in dodatni pobudi proizvajalcev in državljanov za uporabo električnih avtomobilov in njihovih polnilnic.

Voznikom električnih vozil bosta podjetji tako ponudili največje omrežje polnilnic, ki obsega kar 150 polnilnih postaj z električno energijo. Nissan in BMW delita svojo strategijo na spletni strani , kjer sodelujoči lahko najdejo koristne informacije glede olajšav, prednosti brezemisijske tehnologije in podrobnosti – v realnem času – o lokacijah ter razpoložljivosti polnilnic obeh avtomobilskih podjetij.

no-emission-01

Glede na rast deleža električnih avtomobilov v svetu je poteza proizvajalcev Nissan in BMW zelo strateška, hkrati pa spodbuja nove kupce k nakupu vozil brez emisijskih izpustov.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
rtic tumbler review

www.steroid-pharm.com

avtomaticheskij-poliv.kiev.ua