Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Nova Ford Fiesta bo kmalu zapeljala na naše ceste
AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (7)

Nova Ford Fiesta bo kmalu zapeljala na naše ceste


Pri Fordu trdijo, da je Fiesta tehnološko najbolj dovršen mestni avto v svojem segmentu.

Ford je končno začel s prodajo nove Fieste v Evropi, pri Fordu pa trdijo, da je Fiesta tehnološko najbolj dovršen mestni avtomobil v svojem segmentu.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (3)Kupcem bo na voljo kar nekaj ”stilskih” paketov kot je recimo najbolj opremljen Titanium, športno začinjen ST-Line, ”luksuzni” Vignale in osnovni paket Style in ”Active crossover”. Fiesta ST bo kupcem na voljo šele v začetku naslednjega leta, Ford pa obljublja tudi več ”Active crossover” modelov v prihodnosti.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (5)”Kupcem lahko ponudimo Fiesto v številnih različicah in z najbolj napredno tehnologijo, kar pomeni, da lahko hitro najdejo nekaj po svojem okusu”, pravi Steven Armstrong, predsednik skupine Ford za Evropo, bližnji vzhod in Afriko.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (9)Ford je močno izboljšal tudi notranjost, kjer poleg večje prostornosti najdemo tudi bolj kvalitetne materiale in natančno izdelavo. Kupci bodo lahko izbirali med številnimi možnostmi personalizacije z različnimi vzorci in barvami.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (8)V novi Fiesti lahko najdemo ogromno asistenčnih sistemov, med njimi samodejno zaviranje z zaznavo pešcev, asistent pri parkiranju, prepoznavo prometnih znakov in aktivni tempomat. 

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (12)Multimedijski sistem bo imel vgrajen kvaliteten zaslon na dotik velikosti 6,5-palcev, poganjal pa ga bo Fordov SYNC3 operacijski sistem. Podpora Android Auto in Apple CarPlay bo serijska, multimedijski sistem pa bo moč upravljati tudi z glasovnimni ukazi.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (13)Motorna paleta bosta predstavljala 1,0-litrski bencinski EcoBoost motor z močmi od 100 do 140 ”konjev” in 1,5-litrski dizelski TDCi, ki pa bo na voljo z močjo med 85 in 120 ”konjev”.

AVTOBLOG-ford-fiesta-2017 (10)Nova Ford Fiesta bo na ceste zapeljala v naslednjem mesecu, cene pa zaenkrat še niso znane.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://topobzor.info

www.botoxclub.com.ua

криптовалютные биржи