Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Nova Ford Fiesta opažena na testni vožnji v zanimivi krinki
Ford_Fiesta_Kamuflaža (8)

Nova Ford Fiesta opažena na testni vožnji v zanimivi krinki


Prihodnje leto nas bo na trgu pričakala nova generacija male mestne kombilimuzine, Ford Fiesta. Še pred tem, pa je bila opažena na testiranju pred svojim debijem.

Na sprednjem delu je opaziti novo obliko reže za hladilnik in vhodov za zrak, ki bodo na novi generaciji še bolj vpadljivi kot na trenutni Fiesti. Vpadljivost je seveda zelo pomembna, saj živimo v svetu, kjer mimo nas dnevno prevozi več sto vozil in le za redkimi obrnemo pogled in pokažemo interes. Po večini gre to za ekstremne glasne superšportnike, občasno pa se mimo pripelje popolnoma običajna kombilimuzina, ki enostavno vabi k pogledu, kot naprimer rumen Audi A3, ali pa rdeče-črna Škoda Fabia. Stvar okusa seveda.

Ford_Fiesta_Kamuflaža (7)

Na zadnjem delu so prav tako opazne spremembe, ki se začnejo z opazno širšo držo, kar lahko nakazuje tudi na to, da bo nova Fiesta imela daljšo medosno razdaljo in posledično tudi več notranjega prostora. Z višino 1.468mm, širino 1.709mm in dolžino 3.969mm je trenutna Fiesta v primerjavi z ostalimi kombilimuzinami zelo primerljiva. V primeru če bo nova Fiesta daljša in širša, bo že zelo blizu velikosti večjega bratca, Focusa.

Ford_Fiesta_Kamuflaža (11)

Spodaj so tudi ujete fotografije novega modela, ki se bo moral konkurirati tudi z Evropskimi predstavniki, ki so tudi zelo močni v trgu malih mestnih kombilimuzin, kot sta Volkswagen Polo in Opel Astra. Glede na lanskoletno predstavitev nadgrajenega Focusa, pa se mi zdi da Ford zopet uspešno, popularno oblikuje vozila, ki so že na prvi pogled atraktivna, zato menim, da bo tudi Fiesta deležna svoje priljubljenosti.

Vir: Autocar
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
progressive.ua

https://topobzor.info

посмотреть chemtest.com.ua