Prikaži kategorije
Domov / Znamke / KIA / Nova Kia Rio bo zelo privlačna, bolj varna in zabavna
Kia_Rio (3)

Nova Kia Rio bo zelo privlačna, bolj varna in zabavna


Na Pariškem avtomobilskem salonu bo med drugimi prvič predstavljena tudi nova Kia Rio. Glede na prve skice, pa lahko pričakujemo zelo privlačno malo kombi-limuzino.

Letošnji avtomobilski salon v Parizu bo poln novosti in presenečenj zato se ga že nestrpno veselimo. Danes pa smo dobili še dodaten razlog za navdušenje, saj je Kia predstavila prve skice nove male kombi-limuzine z imenom Rio. Že četrta generacija bo deležna malenkostnih sprememb, ki bodo še vedno nudile prepoznavnost modela, vendar kljub temu izžarevajo še več poguma, moči in elegance. Sprednji del bo sicer bolj napihnjen in širok, vendar pa bodo luči zato bolj ostre. Močne linije se bodo nadaljevale v stranski del, ki bo imel kar globok izrez, kot je moč opaziti na skici.

Kia_Rio (1)

Novosti prihajajo tudi v notranjost vozila, kjer bodo velik poudarek dali na varnost vozila, kot tudi boljšo mobilno povezavo in boljše vozne lastnosti. Trenutni model Ria je povečal svoje prodajne številke za kar 1.637 primerkov več kot lansko leto, zato bo konec letošnjega leta pravi čas za prihod nove generacije. Trenutno je nova generacija potrjena le za Evropski trg, tako da pri nas ga bomo zagotovo videli ob začetku prihodnjega leta. Komaj čakamo!

Kia_Rio (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://medicaments-24.com

Индонезия туры

https://gazon.net.ua