Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Nove informacije o prihajajočem Mercedes G razredu!
AVTOBLOG-mercedes-g-razred (3)

Nove informacije o prihajajočem Mercedes G razredu!


Že dolgo časa je znano, da Mercedes pripravlja novo generacijo terenca G razreda, po najnovejših informacijah pa naj bi si z zdajšnjo generacijo delil le en enak kos zunanjosti.

Gorden Wagener, šef oblikovanja pri Mercedesu je povedal, da si bo nova generacija G razreda z zdajšno generacijo delila le en enak kos zunanjosti. Ob diskusiji o novi generaciji G razreda na avto salonu v New Yorku je Gorden Wagener razkril tudi to, da bodo vse komponente razen plastične obrobe ob C stebričku popolnoma nove.

AVTOBLOG-mercedes-g-razred (4)

Za medij AutoNews je povedal tudi, da bo nova generacija sicer obdržala dokaj ”škatlast” videz, ampak bo kot celota deloval še bolj robustno. Pri razvoju pa so se močno posvetili raznim podrobnostim, ki tako velikega terenca prikažejo bolj prestižno.

”Nujno moramo obdržati ”škatlast” videz, saj je to edina lastnost, ki razred G loči od ostalih. Prav zaradi tega tako izstopa, in brez tega to zagotovo ne bi bil pravi razred G”, je še dodal Gorden Wagener.

AVTOBLOG-mercedes-g-razred (1)

Ključna posebnost nove generacija razreda G je tudi precej širša karoserija, kljub temu pa bo precej lažji. Po nekaterih neuradnih podatkih naj bi nova generacija lahko ”izgubila” kar 400 kilogramov.

Razkritje nove generacije lahko pričakujemo na Frankfurtskem avto salonu, po vsej verjetnosti pa se bo nova generacija modela G proizvajala v sosednji Avstriji, tovarni Magna Steyr, tako kot zdajšna generacija.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://best-cooler.reviews

www.niko-centre.kiev.ua

https://topobzor.info