Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Novi Caddy Alltrack je tukaj!
volkswagen-caddy-alltrack (5)

Novi Caddy Alltrack je tukaj!


Tik pred frankfurtskim avtomobilskim salonom se je na trgu pojavil še en Volkswagen: Caddy Alltrack najde svojo pot kamorkoli vas zanese, fukncionalnost pa je njegovo drugo ime.

V veliki meri je takšno vozilo ustvarjeno bolj za kakšno podjetje kot osebno rabo, Alltrack pa se vseeno dobro obnese tudi v vlogi prevoznika družin. Transportiranje in tovorjenje različnih večjih predmetov ali palet je enostavno, obenem pa vozilo uporabnikom omogoča udobno vožnjo. Njegov karakter je viden že navzven: črna plastka blatnikov in odbijačev napoveduje resno bitko s tovorom in manj elegantnimi tereni, 17-palčna Quito platišča pa skupaj z Mojave Beige Mettalic delujeta kot lepotna dodatka.

volkswagen-caddy-alltrack (4)

Notranjost je nedvomno naprednejša od konkurence; izbira sedežev in različnih plastičnih delov potniške kabine zagotavlja udobje, “infotainment” sistem in volan pa vam bosta dajala občutek vožnje v Golfu in ne v Alltracku. Pod pokrovom so na voljo TSI bencinski motorji, ki proizvedejo od 84 do 125 konjskih moči in dizelski motorji od 1.4 TDI s 75 konji do 2.0 TDI s 150 konjskimi močmi. Namočnejši dizel je na voljo tudi s 4Motion štirikolesnim pogonom in možnostjo izbire med 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim samodejnim DSG menjalnikom.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
у нас на сайте www.profvest.com

別れさせ屋 福井

別れさせ屋 長崎