Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Novi modeli Porsche 911 GTS so predstavljeni
911 Targa 4 GTS, 911 Carrera 4 GTS Cabriolet und 911 Carrera 4 GTS

Novi modeli Porsche 911 GTS so predstavljeni


Po adventnem novem letu nas je Porsche tokrat presenetil s prenovljeno serijo GTS modelov. Na voljo so 911 Carrera GTS s pogonom na zadnji dve kolesi, 911 Carrera 4 GTS s pogonom na vsa štiri kolesa – oba sta na voljo kot Coupe in Kabriolet – in 911 Targa 4 GTS s štirikolesnim pogonom.

Po novem letu, Porsche razkriva pet novih Porsche Carrera GTS modelov. Proizvajalec avtomobilov s sedežem v Stuttgartu je predstavil 911 Carrera GTS s pogonom na zadnji dve kolesi, 911 Carrera 4 GTS s pogonom na vsa štiri kolesa – oba sta na voljo kot Coupe in Kabriolet – in 911 Targa 4 GTS s pogonom na vsa štiri kolesa.

Novost je 3-litrski “bokser” šestcilindrski motor z večjimi turbopolnilniki, ki zdaj omogoča impresivnih 450 konjskih moči in 550 Nm navora. To je 30 konjskih moči več kot trenutni 911 Carrera S in 20 konjskih moči več kot prejšnja generacija naravno aspiriranih GTS modelov medtem ko nova Carrera S nudi 50 Nm več kot Carrera S prejšnje generacije. Vozniki, ki so osredotočeni na bolj zmogljivostno vožnjo bodo veseli informacije, da je maksimalen navor na voljo med 2.150 in 5.000 obrati na minuto.

Vsi Porsche Carrera GTS modeli bodo v osnovi opremljeni s sedem stopenjskim ročnim menjalnikom, seveda pa nudijo tudi možnost znamenitega sedem stopenjskega PDK avtomatskega menjalnika z dvojno sklopko.

2017 Porsche 911 GTS

Kar se tiče hitrosti, lahko 911 GTS Coupe modeli pospešijo od 0 do 100km/h 0.2 sekunde hitreje kot konkurenčna Carrera S in 4S Coupe. Porsche Carrera 4 GTS Coupe, opremljena z PDK menjalnikom potrebuje le 3.4 sekunde do 100km/h. GTS Cabriolet in Targa modeli pa dosežejo 100km/h 0.3 sekunde hitreje kot konkurenčni Carrera S/4S Cabriolet ali Targa 4S modeli.

Za nove modele so tudi povišali končno hitrost 911 GTS Coupejev, ki je za 5km/h višja, odvisno od modela. Porsche 911 GTS Coupe z ročnim menjalnikom in pogonom na zadnji dve kolesi je zmožen doseči hitrost 310km/h. Torej brez pomoči električnega motorja, kar pomeni da lahko izpustite pošast kadarkoli želite.

2017 Porsche 911 GTS

Nekatere spremembe so doletele tudi zunanjost avtomobila. Naprimer športna oblika sprednjega dela s podaljškom spojlerja v črni barvi poudari visoko-zmogljiv karakter avtomobila. Dodajte še višji zadnji spojler, zatemnjene zadnje luči, letvice na zadnjih režah za zrak s satenastim črnim odtenkom in izpušne cevi v visokem sijaju in dobite Porsche 911 Carrera GTS z zelo udarnim izgledom. Športno oblikovana stranska vzvratna ogledala, 20-colska platišča v črni barvi in črne GTS oznake na vratih še dodatno poudarijo zunanje spremembe. Karakteristični nosilec strehe pri Targi je prvič v črni barvi s satenastim odtenkom za še dodatno bolj udaren izgled 911 Targa 4 GTS.

Ni veliko, vendar niti ne pričakujemo večjih sprememb, kajne?

Novi 2017 modeli 911 GTS so že na voljo za naročilo, zato se čimprej oglasite pri svojem najbližjem prodajalcu vozil Porsche. Vabljeni k ogledu galerije slik spodaj:

2017 Porsche 911 GTS

Vir: Porsche AG
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Macau Industrial mmgp

www.agroxy.com