Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Novi Polo že opažen brez kamuflaže
Avtoblog-VWPolo (2)

Novi Polo že opažen brez kamuflaže


Po tem, ko smo komaj dva dni nazaj pisali o novem VW Polu, ki naj bi na ceste zapeljal prihodnje leto in le ugibali kako naj bi izgledal, pa že imamo danes za vas prve fotografije posnete v Južni Afriki.

Avtomobil na obeh fotografijah, posnetih v Južni Afriki, izgleda kot pred produkcijska različica naslednje generacije VW Pola brez običajnih kamuflažnih nalepk. Spredaj lahko vidimo zadržan izgled, ki močno spominja na večjega golfa. Na zadku so spremenjene luči in oblika prtljažnih vrat vse skupaj pa deluje bolj ‘robato’ in moderno. Za širši izgled polota je najbolj zaslužna MQB-A0 platforma, ki je sicer najmanjša različica te platforme vendar je še vedno dosti širša od sedanje. MQB-A0 se bo ravno tako uporabljala pri nedavno predstavljeni Seat Ibizi in Škoda Fabiji naslednje generacije.

Avtoblog-VWPolo (1)

Za izboljšanje notranjega prostora in udobja, bo novi Polo poleg dodatnih centimetrov v širino, zrasel tudi v dolžino. Ugiba se, da bi lahko v dolžino zrasel za celih 20 centimetrov, s čimer bi se po velikosti lahko postavil ob bok Golfu četrte generacije. Pri motorjih ne bo nič presenetljivega. ‘Bencinarje’ naj bi zastopala 1.0 litrski trovaljnik in večji 1.5 litrski štirivaljnik sposojen pri večjem golfu, moč pa naj bi bila v razponu med 65 in 150 konjskih močmi. Tistim, ki bolje diši plinsko olje pa bo na voljo le poznani 1,6 litrski dizelski motor v različnih stanjih moči in sicer od 80 pa do 110 konjskih moči.
Če gre verjeti informacijam, pri britanskem Autocar-u poročajo tudi, da naj bi v naslednji generaciji Polo GTI uporabljal 2.0 litrski turbobencinski agregat, ki naj bi razvil okoli 200 konjskih moči.

Fotograf: cars.co.za
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Sport Trades hyip

best-cooler.reviews

profvest.com/2016/06/binarium-otzivi-obzor.html