Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / NOVI Porsche 911 GT2 RS opažen na snegu!
Porsche_911GT2RS (7)

NOVI Porsche 911 GT2 RS opažen na snegu!


Še pred vstopom na svetovni trg so se z najmočnejšim Porschejem 911 malce pozabavali na snegu…oziroma, se opravičujem, opravljali so pomembne teste.

Nova verzija 911 GT2 RS bo zmožna skoraj 700 konjskih moči preko 3, 8 litrskega motorja, tokrat z dvema turbinama. Vsa ta moč pa bo povezana s šasijo in vzmetenjem, kot tudi PDK dvojno sklopko in zdaj že zloglasnim sistemom krmiljenja iz kraljevega GT3 RS. Opažen je tudi nov izpušni sistem za lažje dihanje mogočnega motorja. Po vsej verjetnosti pa tokrat spet ne bo na voljo ročnega menjalnika, saj Porschejev GT direktor, Andreas Preuninger, pravi, da so RS modeli najhitrejša vozila na dirkališču in zato je opremljen le z najhitrejšim PDK menjalnikom.

Porsche_911GT2RS (11)

Točen datum prodaje še ni znan in zna biti tudi šele leta 2018, saj kot je povedal Preuninger, lahko podjetje opravi le en začetek proizvodnje naenkrat. Najboljši čas za tako brutalno športno izvedbo vozila pa je proti koncu življenjske dobe posamezne serije. Torej, ko bo trenutna serija 911 že “zastarela”, bo čas za najmočnejšo izvedbo, nato pa pride na vrsto nov model. Trenutno tudi ta novi RS izgleda več kot odlično in s tehnologijo, ki je predvidena, bi lahko bil zelo močan konkurent tudi dražjim znamkam, kot sta Lamborghini in Ferrari.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
детальнее на сайте

аккумуляторы Чернигов

www.sledoc.com.ua