Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Novi Volkswagen Touareg opažen v Južni Afriki!
AVTOBLOG-2018-volkswagen-touareg

Novi Volkswagen Touareg opažen v Južni Afriki!


Le nekaj dni nazaj smo objavili fotografije novega Pola, danes pa smo na spletu zasledili tudi fotografijo, kjer je poleg novega Pola tudi nova generacija Volkswagen Touarega.

Na spletu smo zasledili fotografijo novega Volkswagen Touarega brez kakršnekoli kamfulaže. Pred nekaj dnevi smo zasledili sliko Pola, danes pa poleg njega parkiranega še novega Touarega. Novi Touareg in Polo opravljata zadnja testiranja pred uradno predstavitvijo na Frankfurtskem avtomobilskem salonu. Veliki Nemški terenec bo imel sprednji del podoben nedavno predstavljenim modelom Arteon na Ženevskem avtomobilskem salonu z nekaj smernicami iz koncepta T-Prime. Sprednja žarometa, zagotovo v tehniki LED imata krom obrobo, fotografije zadnjega dela vozila pa še ni na spregled.

AVTOBLOG-2018-volkswagen-touareg

Fotografija je bila zajeta v bližini mednarodnega letališča Johannesburg v Južni Afriki. Volkswagen je novega Touarega postavil na MLB Evo platformo, ki jo že uporablja Audi Q7 in Bentley Bentayga. Zaradi lažje mase so v večini uporabili aluminij, motorna paleta pa bo zajemala tako zmogljive dizelske kot bencinske motorje. Pričakujemo lahko bencinski 2,0 TSI in 3,0 V6 ter dizelski 2,0 TDI in 3,0 V6 TDI, med njimi pa tudi hibridno različico, ki bo ljučevala 2,0 TSI bencinski in električni agregat. Med menjalniki bo na voljo poznan osem stopenjski samodejni menjalnik DSG poleg ročnih.

AVTOBLOG-2018 (1)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
medicaments-24.net

220km.net

https://topobzor.info