Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Oljni madež na dirkališču povzroča hude posledice
Nurburgring_nesreca (2)

Oljni madež na dirkališču povzroča hude posledice


Na znamenitem nemškem dirkališču Nurburgring je pred dvema dnevoma zaradi razlitega olja prišlo do zelo kočljivih situacij ter dveh nesreč BMW vozil. Ena oseba pa se je za las izognila hujši nesreči.

Nemško dirkališče Nurburgring dnevno obišče tudi do več sto navdušencev s svojimi avtomobili, ki tisti dan preživijo z vožnjo v visokih obratih in adrenalinom v krvi. Seveda pa to ne velja za vsakogar, saj so v tolikšnem številu vozil, nesreče neizogibne. Preteklo nedeljo je tako dirkališče ponovno terjalo svoj davek. V enem trenutku je v zavoju Brunnchen modri Ford Focus imel težavo z ali hladilno tekočino ali oljem, saj je puščal neko spolzko tekočino po dirkališču. Brunnchen zavoj nosi tudi ime “The YouTube corner” oziroma YouTube zavoj, saj je veliko snemalcev tam posnelo zelo atraktivne nesreče. In po novem nanosu spolzke tekočine, je bila nesreča neizogibna.

Nurburgring_nesreca (1)Eden izmed snemalcev je tako kmalu po incidentu v objektiv ujel malce prehitrega voznika BMW M3 e46, ki se z visoko hitrostjo z bokom vozila zaleti v zaščitno ograjo. Udarec je tako močan da onesposobi sprednje desno kolo, zato vozilo obstane na tistem mestu. Snemalec prične z opozarjanjem prihajajočih voznikov z rumeno zastavo, vendar ga nekateri ne upoštevajo. Eden izmed potnikov v ponesrečenem M3 se peš odpravi opozarjati prihajajoče voznike z mahanjem rok, kar pa bi se lahko izkazalo za usodno napako. Modri BMW serije 3 E46 pred vstopom v zavoj izgubi nadzor nad vozilom na enakem mestu kot že ponesrečeni M3 in ga usmeri natanko tja kjer stoji in opozarja posameznik. Ta odskoči za zaščitno ograjo, BMW pa odpelje naprej. Resnično neverjetna sreča posameznika, ki prikazuje kako pomembno se je držati pravil dirkališča.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
доставка питьевой воды киев

best-cooler.reviews

https://proffitness.com.ua