Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Opažen 2018 Mercedes Benz razred C Coupe
AVTOBLOG-Cclass-Coupe-2018 (5)

Opažen 2018 Mercedes Benz razred C Coupe


Prenovljeni coupe, bo dobil novi dizelski agregat, spremenjene sprednje luči in še nekaj ostalih malenkosti. Glede na opaženi primerek, bo posodobljen tudi C63 AMG.

Prenovljeni razred C coupe bo dobil manjši lepotni tretma in posodobljeno tehnologijo v notranjosti, nov pa bo tudi dizelski agregat.

AVTOBLOG-Cclass-Coupe-2018 (4)

Kamuflaža nam le nakaže, kje bodo narejene spremembe, ki bodo v vsakem primeru zelo majhne in ne preveč opazne. Spremenjeni odbijači so edina novost na zunanjosti. Zanimivo je to, da smo med testiranji opazili običajnega prenovljenega Mercedesa razred C, ki je že ‘nosil’ spremenjene dnevne luči, ta C63 AMG pa ima še stare, kar lahko nakazuje, da je še v začetnih fazah testiranja, saj ponavadi športnejša različica tudi kasneje doživi prenovo. Pod pokrovom motorja bo v tem primeru ostal 4.0 litrski V8 z nespremenjeno močjo.

AVTOBLOG-Cclass-Coupe-2018 (3)

Kamuflaža na sprednjem odbijaču nakazuje na spremembe tudi tam, tako kot tudi na zadnjem, kjer bo po novem srednji del difuzorja v črni namesto v srebrni barvi.

V notranjosti lahko pričakujemo enake spremembe kot na ‘faceliftani’ C limuzini, ki zapelje na ceste še letos. Vključujejo novi ‘touchpad’, sposojen pri večji S-klassi, nov volanski obroč in nekoliko spremenjena armaturna plošča.

Pod pokrovom motorja bo stari 2.1 litrski dizelski agregat zamenjal novi 2.0 litrski v modelih C220d in C250d, medtem ko bo 2.0 litrski bencinski agregat v modelih C200 in C300 ostal nespremenjen. Pričakujte tudi majhno povečanje cene, ko zapelje na ceste prihodnje leto.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.best-cooler.reviews

посмотреть

topobzor.info/umi-diamond-s-3-gb-ozu-na-bortu/