Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Opažen unikatni Mercedes Royale 600!
Mercedes-S600-Royale-(4)_9

Opažen unikatni Mercedes Royale 600!


Redek primerek, če ne edini na svetu, je narejen po želji lastnika in je bil opažen v Kaliforniji. Imenuje se Royale 600 in je osnovan na starejših modelih generacije W112 in W111.

Na prvi pogled izgleda kot mešanica med serijama SLS ter S600, zlitima v eno, s pridihom 1960-ih. Gre za prestižno oblikovanje, tako imenovano “coach building”, kar pomeni, da je avto narejen po specifičnih željah o izgledu in obliki avtomobila, ter po izbiri avtomobila, na katerem naj bo osnovan.


Izgleda nenavadno, a je prav zato zanimiv. Ima ogromen prtljažni del kot tudi sprednje reže hladilnika in oddaja pridih prednikov v novodobni izvedbi. Zadnje luči so z legendarnega SLS-a, stranske reže za zrak iz epskega SLR-a. Nivo pozornosti na podrobnosti je več kot odličen, zato že na hiter, širok pogled izgleda zelo lepo in elegantno.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
вложить деньги в интернете

www.pillsbank.net

www.adulttorrent.org/search/Anal Fisting