Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Opažena nova Toyota Supra – znan je tudi pogonski motor
toyota_supra_opazena (9)

Opažena nova Toyota Supra – znan je tudi pogonski motor


Na cesti je bila opažena zamaskirana nova generacija legendarne Toyote Supre, ki bo skupni produkt Toyote in BMWja. MotorAuthority prav tako razkriva informacije o pogonskih agregatih.

Na cesti so avtomobilski paparaci v svoj fotografski objektiv ujeli novo generacijo Toyote Supre, ki bo imela težko nalogo ohranjati naslov in priljubljenost prejšnje generacije. Nova Supra bo prav tako skupni produkt podjetij Toyota in BMW, ki sta se združila v produkciji dveh novih športnih vozil. Toyota bo ponovno prebudila legendarno Supro, BMW pa bo pridobil novega športnega kupeja, ki bo naslednik, pred kratkim odpuščenega Z4, ki bo nosil oznako Z5.

toyota_supra_opazena (11)

Po obliki sodeče je novo Supro enostavno prepoznati saj ima značilen dolg pokrov motorja s konkavnimi paneli in razmeroma kratko medosno razdaljo. Oblika kabine in streha spominjata na podobna vozila podjetja BMW, saj bo to tudi naslednik BMW Z4. Pogon bo na zadnji dve kolesi in bo kmalu postal Toyotin vodilni športni avto. Skupni produkt lahko pričakujemo v letu 2019, do takrat pa nas čaka še kar nekaj informacij in spremenjenih podrobnosti.

toyota_supra_opazena (4)

Prva med njimi pa prihaja iz strani , ki so danes oznanili novico, da Toyota, za novega športnega kupeja, pripravlja Lexusov V6 motor z dvema turbinama, ki proizvede 400 konjskih moči, vse pogostejše novice pa so o dodanem plug-in hibridnem motorju, ki bi dvignil skupno moč na več kot 500 konjskih moči. To je seveda ogromno za vozilo velikosti kot je Supra. Na drugi strani pa bo po vsej verjetnosti BMW opremil svojega novega kabrioleta s svojim šest-cilindrskim turbo motorjem, ki jih imajo trenutno na pretek. Prve uradne fotografije in predstavitve pa lahko pričakujemo po letu 2018.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
узнать больше 220km.net

optiontradingstrategies.net

stainless steel cooler on wheels