Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Dacia / Opaženo: Novi Dacia Duster 2018 prihaja!
AVTOBLOG-2018-Dacia-Duster (2)

Opaženo: Novi Dacia Duster 2018 prihaja!


Dacia trdo dela na novi generaciji kompaktnega SUVa – Dusterju, katerega prototip pa je že bil opažen v tipični kamuflažni preobleki.

V prvem predogledu nove generacije priljubljenega ‘plebejskega terenca’ lahko vidimo, da je Dacia ubrala bolj evolucijski kot revolucijski pristop, vseeno pa zaradi popolne kamuflaže težko rečemo, kakšne novosti se skrivajo spodaj. Oblika ostaja škatlasta, saj je avto bolj osredotočen na uporabnost kot na stil, to pa se je glede na prodajne številke, tej romunski znamki že obrestovalo.

AVTOBLOG-2018-Dacia-Duster (10)
Glede na poročila nekaterih virov, naj bi nova generacija dusterja uporabljala Renault/Nissan CMF platformo, ki ravno tako služi kot osnova renaultovemu kadjarju in nissanovem qashqaiu. Zagotovo bo zanimivo videti, kako bo Dacia implicirala svoj pristop ‘veliko muzike za malo denarja’ v to osnovo, čeprav je možno, da bodo uporabili že posodobljeno različico te platforme.
Ravno tako, bo običajnemu Dusterju sledila še podaljšana različica s sedmimi sedeži, ki pa bo na voljo kasneje.

V notranjosti bomo lahko našli nekaj uporabnih novosti predvsem v oddelku tehnologije in ergonomije, ki je bila roko na srce sedaj precej slaba, še vedno pa bo ostala ena najosnovnejših in najmanj zanimivih v tem segmentu, saj ciljna skupina kupcev ostaja enaka. To pomeni, da si pri dacii ne želijo Dusterja približati širši množici s tem, ko bi ga ‘pomehkužili’, ampak si želijo še naprej ostati prva izbira kupcev, ki hočejo predvsem poceni robustno vozilo z dobrimi terenskimi sposobnostmi.

AVTOBLOG-2018-Dacia-Duster (7)

Dacia načrtuje razkritje novega Dusterja na prihajajočem septembrskem frankfurtskem avtomobilskem salonu, sedem sedežna različica pa naj bi bila predstavljena prihodnje leto.

 

Fotograf: carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
куда вложить деньги в 2015 году

http://rezeptfrei-viagra.com

тренболон энантат