Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Opel / OPEL Astra s provokativnim napadom na luksuzne znamke
opel-astra

OPEL Astra s provokativnim napadom na luksuzne znamke


Opel nas preseneti z izjemno samozavestnim reklamnim posnetkom za novo kombilimuzinsko uspešnico: novo Astro. Pa ima slednja dovolj razlogov za tako samozavesten nastop?

Objektivno gledano sta se tako Corsa kot tudi Astra v zadnjih letih občutno izboljšali, vseeno pa moramo pohvaliti tudi njihov oddelek za marketing, ki je ustvaril pravo umetnino. Pred kratkim je novi Oplov konkurent Golfu in Focusu dobil glavno vlogo v reklamnem posnetku, v katerem preskakuje številne premijskie modele z namenom opozoriti gledalce, da je novi Opel ekstemno blizu premium standardom.

Kompaktnež je videti tako bolje v primerjavi z modelom, ki ga nadomešča tako pri oblikovanju kot tudi pri kakovosti materialov. Astra v spodnjem posnetku dobesedno skoči prek reprezentativnih modelov premium segmenta, ljučno z Audijem A8, BMW serije 7 in Mercedes-Benzom razreda S. Seveda je takšen preskok nekoliko nepredstavljiv, vseeno pa Oplova zvezda ponuja mnogo več od prejšnje generacije. Bo to dovolj, da bo tudi nova generacija prava prodajna uspešnica?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.progressive.ua

orca coolers reviews

www.imr.net.ua