Prikaži kategorije
Domov / Novice / Po današnji podražitvi se jutri spet spreminjajo cene goriva!
gas-nozzle

Po današnji podražitvi se jutri spet spreminjajo cene goriva!


V tem tednu prihaja že do druge spremembe cen goriva. Kaj se dogaja?

Danes ob polnoči je prišlo do podražitve čisto vseh goriv. Že ob polnoči pa se bodo cene spet spremenile in sicer zaradi spremenjene uredbe o okoljski dajatvi za onesnaževanje zraka z emisijami CO2. Neosvinčen 95-oktanski in 100-oktanski bencin se bosta pocenila za 0,2 centa, dizelsko gorivo in kurilno olje pa se bosta za 0,2 centa podražila.

Po novem boste tako za liter 95-oktanskega bencina odšetli 1,185 €, za 100-oktanskega pa 1,230 €. Za liter dizelskega goriva boste plačali 1,050 €, kurilno olje pa bo po novem stalo 0,705 €.

Kot že omenjeno,  razlog za ponovne spremembe cen naftnih derivatov tiči v spremenjeni vladni uredbi o okoljski dajatvi za onesnaževanje zraka z emisijami ogljikovega dioksida (CO2), zaradi katere je prišlo do zgoraj navedenih sprememb.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://cialis-viagra.com.ua

220km.net