Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Po novem na voljo posebni ‘Option pack’ za Focusa RS
AVTOBLOG-FocusRS-OptionPack (4)

Po novem na voljo posebni ‘Option pack’ za Focusa RS


Po novem bomo tudi evropejci deležni paketa izboljšav za Focusa RS, ki bo med drugim ljučeval tudi mehansko zaporo sprednjega diferenciala in ostale dodelave bolj kozmetične narave.

Ford Performance hoče zadostiti potrebam svojih entuziastov na obeh straneh Atlantika, zato bo po predstavitvi omejene serije Focusa RS za Severno Ameriko, te dodelave ponudil tudi evropejcem v obliki opcijskega paketa imenovanega kar  ‘Option Pack’, ki bo med drugim zajemala tudi pravo mehansko zaporo prvega diferenciala znamke Quaife.

AVTOBLOG-FocusRS-OptionPack (2)

 

Ostale dodelave, ki jih zajema tako imenovani ‘Option Pack’ so tudi značilna Nitrous Blue barva karoserije s streho, pokrovi vzvratnih ogledal ter zadnjim spojlerjem v mat črni barvi. Zunanji videz lepo zaključijo svetleče črna 19 palčna platišča, pod katerimi se skrivajo štiri batne Brembo zavorne čeljusti v RS Blue barvi. V notranjosti lahko najdemo školjkaste sedeže znamke Recaro, ki pa so ravno tako odeti v enako barvno kombinacijo kot zunanjost..

AVTOBLOG-FocusRS-OptionPack (13)

“Za zagrizene bencinske navdušence, bo dodaten mehanski oprijem, ki ga bo zagotavljala Quaife zapora prvega diferenciala, zagotavljal še večje hitrosti v zavojih ter boljše pospeševanje na izhodu iz njih. Focus RS s tem paketom ponese našo filozofijo ‘zabaven za vožnjo’ na čisto novo raven za vsakodnevno uporaben avtomobil” je dejal Leo Roeks, direktor evropskega oddelka Ford Performance.

Motor med drugim ostane enak 2.3 litrski EcoBoost, ki bo še naprej ponujal 350 konjskih moči in pospešek do ‘stotice’ v 4,7 sekunde. Pri Fordu pravijo, da je Option Pack že na voljo za naročilo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.medicaments-24.com

книжный интернет-магазин