Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Pobližje si oglejte notranjost prestižnega Šveda
volvo-s90-14

Pobližje si oglejte notranjost prestižnega Šveda


Notranjost nedavno predstavljenega Volva XC90 je fenomenalna, notranjost povsem novega S90 pa jo še prekaša! Vabljeni v prijetno skandinavsko udobje.

Volvo je s svojim novim modelom napravil odločen korak k napredku. To je opazno že ob pogledu na notranjost in zunanjost novinca. Notranjost je elegantnih, mehkih linij in vsebuje čudovite naravne materiale.

volvo-s90-44

Bolj podrobno pa je Volvo notranjost prikazal šele ta mesec. Nova limuzina je zopet prinesla upanje za švedsko znamko Volvo, saj jim s takimi avtomobili resnično lahko spet uspe priti v ospredje na avtomobilističnem trgu. S90 je evolucijski razvoj prej bolj uspešnega modela S80. Sicer ne pričakujemo, da bo Volvo z S90 takoj prišel na nivo Mercedes-Benzovega razreda E, pa vendar se lahko z najbolj varnimi sistemi in visoko napredno pol-avtonomno vožnjo povzpne zelo visoko.

Če bo tudi zmogljivost tako prepričljiva, kot je izgled vozila, bo avtomobil vsekakor deležen velikega uspeha.

V videu in galeriji si oglejte čudovito notranjost tega skandinavskega lepotca.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Наш классный web-сайт , он рассказывает про https://steroid.in.ua.
здесь kapli.kiev.ua