Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Tesla / Poizkusite, morda bo Elon Musk ugodil tudi vam
AVTOBLOG-Tesla-Model-S-Range-Record-1- (5)

Poizkusite, morda bo Elon Musk ugodil tudi vam


Elon Musk je znova porušil meje med stranko in podjetjem s tem, ko je kar preko ja nekaterim lastnikom odgovoril, da bodo njihove želje izpolnjene v eni naslednjih posodobitev.

Prvi je primer lastnika Tesle – Paula Franksa, ki je kar preko ja vprašal Elona Muska, če lahko avtomobil sprogramira tako, da se ob izklopu avtomobila, za lažji izstop iz vozila, sedež pomakne bolj nazaj, volan pa navzgor. Že prej kot v eni uri, je Musk odgovoril, da ima njegova želja po komfortnem izstopu smisel, zato bodo s to funkcijo svoje avtomobile ‘opremili’ z eno naslednjih posodobitev. Če vam samo osvežim spomin, lahko namreč vsa vozila znamke Tesla, prejemajo posodobitve brezžično, kjer lahko omogočijo ali dodelajo množico različnih stvari, kot je naprimer zloglasni ‘ludicrous’ način pospeševanja, ki je bil najprej ‘insane’, vendar so ga kasneje posodobili, da so lahko avtomobili pospeševali še bolj učinkovito.

AVTOBLOG-Elon-Musk-Tesla (2)

Nekaj ur kasneje, je naslednji uporabnik ja predlagal, da bi avtomobil sam spremenil nastavitve sedeža na prednastavljene nastavitve določene osebe, še preden se ta usede v avtomobil. Musk se je strinjal tudi s tem in dodal, da “bi bilo mogoče nastaviti sedež na tisto osebo, ki je v tistem trenutku najbližje avtomobilu in se dotakne kljuke za odprtje voznikovih vrat.” To sedaj pomeni, da bodo teslina vozila lahko identificirala voznika in mu nastavila sedež na njegovo konfiguracijo, še preden se ta usede v avtomobil.

AVTOBLOG-Elon-Musk-Tesla (1)

Čeprav skozi to vidimo, s kakšno lahkoto Tesla posodobi in nadgradi svoja vozila, je še vedno bolj impresivna muskova voljnost k poslušanju in interakciji s svojimi strankami. Z nedavnim razkritjem Modela 3 in novo podobo znamke, ki daje poudarek na stranke, izvršni direktor definitivno uspešno utrjuje položaj podjetja v svetu.

AVTOBLOG-Tesla-Model-S-Range-Record-1- (4)

Torej, kje vidimo Teslo v prihodnosti? V rasti trga električnih avtomobilov, bo Tesla zagotovo igrala eno najpomembnejših vlog v svetu, saj že sedaj s svojimi inovacijami postavlja merila vsem ostalim v avtomobilski industriji.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.steroid-pharm.com

www.profvest.com

profvest.com/2018/08/luxearn-hyip-otzivi-obzor.html