Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Pred Ženevskim salonom razkrit zmogljiv Mercedes AMG E63 karavan!
The 2018 Mercedes-AMG E63 S Wagon

Pred Ženevskim salonom razkrit zmogljiv Mercedes AMG E63 karavan!


Mercedes je razkril slike in pomembne informacije njihovega novega visoko zmogljivega karavana že pred uradnim razkritjem na Ženevskim salonom, ki bo naslednji mesec. Uporabljal bo enak prisilno polnjeni 4.0 V8 agregat z dvema turbinama in tako proizvedel zavidljivih 563 konjev.

Tako kot v limuzinski različici, bo tudi karavan v izvedenki S na voljo s 604 konji. Oba modela bosta na voljo z Mercedes 4MATIC štirikolesnim pogonom, ki bo zagotavljal oprijem v vseh razmerah. E63 karavan tako pospeši do stotice v pičle 3,6 sekunde, njegova zmogljivejša različica pa v 3,5 sekunde.

The 2018 Mercedes-AMG E63 S Wagon
Kljub temu, da sta nova modela še hitrejša, pa povprečno na sto kilometrov porabita manj goriva in v okolje oddata manj emisij, zahvaljujoč sistemu izklopa cilindrov.
Kupce, ki zanima predvsem prostornost, E63 ne bo pustil razočaranih, saj brez podrtih sedežev zagotavlja 640 litrov prtljažnega prostora, ki pa se z podritmi zadnjimi sedeži poveča na 1,820 litrov.

The 2018 Mercedes-AMG E63 S Wagon

Novost je tudi nov devet stopenjski samodejni menjalnik, ki bo v sodelovanju s štirikolesnim sistemom 4MATIC omogočal prenos moči le na kolo, ki ima največ oprijema. Tak sistem bo po želji voznika omogočal tudi prenos moči le na zadnja kolesa, S izvedenka pa ima na voljo tudi vozni profil imenovam Drift Mode. Novo je tudi prilagodljivo zračno vzmetenje, ki bo vozniku omogočalo različne nastavitve za bolj športno ali udobno vožnjo s številnimi asistenčnimi sistemi za skorajda avtonomno vožnjo.

V primerjavi z običajnim se razlikuje tudi v širših merah zahvaljujoč AMG odbijačem in blatnikom, ki avto optično znižajo. Pri Mercedesu so ponosni tudi na nov izpušni sistem, ki je bil posebno prirejen za karavansko različico.
Na cesto bo zapeljal v aprilu, cene pa trenutno še niso znane.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.velotime.com.ua

ここに