Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Premiera filma Hitri in drzni 8 v Ljubljanskem Koloseju!
AVTOBLOG-premiera-hitri-in-drzni-8-fast-furious-slovenija-cineplex- (72)

Premiera filma Hitri in drzni 8 v Ljubljanskem Koloseju!


Danes so ljubljanski BTC zavzeli navdušenci serije filmov Hitri in drzni. Zbrali so se ob prav posebni priložnosti; od danes si boste namreč v kinematografih lahko ogledali osmi del priljubljenih akcijskih filmov. Kot se za tak film tudi spodobi, je bilo moč videti nekaj izjemnih vozil.

AVTOBLOG-premiera-hitri-in-drzni-8-fast-furious-slovenija-cineplex- (65)

Hitri in drzni že vse od leta 2001, ko so posneli prvi film, osvajajo avtomobilske navdušence širom sveta. Na današnji ”premieri”, ki se je uradno začela ob 11. uri se je zbralo veliko različno ”predelanih vozil”. Prirejali so tudi nagradne igre za brezplačen ogled filma Hitri in drzni 8, na povabilo organizatorjev  pa so se z veseljem odzvali tudi policisti, ki so na srečanju prikazali policijska vozila ter predstavili delovanje njihove opreme. V Sloveniji je tudi veliko ”klubov” avtomobilskih ”zanesenjakov”, le-ti so se tudi predstavili na samem dogodku. Ob 17. uri je na vrsto prišel čas za ”carwash”, eno uro kasneje pa so obiskovalci že začeli odhajati v dvorane, kjer so si ogledali težko pričakovan osmi del serije filmov Hitri in drzni.

Osmi del nosi naslov ”The Fate of the Furious”, film je režiral F. Gary Gary, vračajo pa se legendarni igralci kot so Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham, Michelle Rodriguez in Kurt Russel, novi pa sta zvezdnici, ki sta osvojili Oskarja, Charlize Theron in Helen Mirren ter Scott Eastwood. Osmi del je prvi brez pokojnega igralca Paula Walkerja(razen filma Tokyo Drift), zgodba pa predstavlja Dominica in Letty, medtem ko uživata na dopustu v Kubi, a Dominic kmalu nesrečno zaide v nevaren svet kriminala in tako izda svojo družino, tiste, ki so mu najbližje. Neustrašna ekipa pa si želi vodjo(Dominica) spraviti domov ne glede na vse, zavedajoč, da bo pot težka in ovinkasta.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

www.topobzor.info

https://topobzor.info