Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Prenovljena AMG S63 in S65 predstavljena v Frankfurtu!
AVTOBLOG-2018-Mercedes-AMG-S63-S65-Coupe-Cabriolet (9)

Prenovljena AMG S63 in S65 predstavljena v Frankfurtu!


Na frankfurtskem avtosalonu bomo priča prenovljenima različicama AMG S63 in S65, ki bosta poleg običajne različice razreda S, na voljo tudi kot kupe in kabriolet.

Običajni različici modela S razreda kupe in kabriolet, se bo pridružila tudi prenovljena AMG S63 in AMG S65 različica.

AVTOBLOG-2018-Mercedes-AMG-S63-S65-Coupe-Cabriolet (2)Najpomembnejše je seveda to, kar se skriva pod pokrovom. V teh dveh modelih bodo opustili 5,5-litrski bencinski motor z dvema turbinama in namestili 4,0-litrski biturbo V8, ki bo razvil 603 ”konjev” in 900 nevtonmetrov navora. Pogonski sklop bo združeval tudi AMG Speedshift MCT 9G samodejni menjalnik in variablni AMG Perfrormance 4MATIC štirikolesni pogon. To bo modeloma S63 kupe in kabriolet omogočalo, da bosta do 96 kilometrov na uro pospešila v 3,4 sekunde, končna hitrost pa se bo ustavila pri okroglih 300 kilometrov na uro. S63 kupe predstavlja tudi AMG Cylinder Management tehnologijo, ki v idealnih okoliščinah izklopi nepotrebne valje in s tem prihrani na gorivu.

AVTOBLOG-2018-Mercedes-AMG-S63-S65-Coupe-Cabriolet (8)Prenovljena različica S65 kupe in karbiolet bosta imela pod pokrovom še vedno vgrajen 6,0-litrski V12, ki bo razvil enakih 621 ”konjev” in 1000 nevtonmetrov navora. Zadnji pogon v kombinaciji s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom, bo pospešek do 96 kilometrov na uro zagotovil v štirih sekundah.

AVTOBLOG-2018-Mercedes-AMG-S63-S65-Coupe-Cabriolet (10)Največja vizualna razlika med prejšnjima in prenovljenima modeloma je zagotovo ”Panamericana” maska, ki je bila prvič uporabljena na modelu AMG GT R. OLED zadnje luči so serijske, nova je tudi ponudba aluminijastih platišč, inženirji pa so se posvetili tudi boljšemu zavornemu sistemu.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

profvest.com/

np.com.ua