Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Prenovljeni Mercedes-benz razred C še pred Ženevo
AVTOBLOG-Mercedes-C-class-facelift (9)

Prenovljeni Mercedes-benz razred C še pred Ženevo


Nemški proizvajalec avtomobilov Mercedes Benz se je ravno pred letošnjim avtomobilskim salonom v Ženevi odločil za posodobiti njihovega najuspešnejši in najbolje prodajani model – razred C.

Tako limuzinska, kot tudi karavanska različica, bosta prvi javni nastop doživeli na marčevskem avtomobilskem salonu v Ženevi, kjer je največji poudarek na spremembah v oblikovalskem jeziku, ter na pomembnih tehnoloških posodobitvah. Spremembe na zunaj niso velike, so pa zagotovo opazne. Novi prednji žarometi, kjer je LED tehnologija po novem del standardne opreme, nova 17 palčna petkraka platišča, ki so ravno tako del serijske opreme, ter majhne spremembe po celotnem prednjem delu vozila. Po novem lahko kupci izbirajo tudi med dvema novima barvama zunanjosti in sicer Mojave Silver Metallic in Emerald Green Metallic.

AVTOBLOG-Mercedes-C-class-facelift (26)

V notranjosti je sprememb manj. Najbolj opazni razliki sta seveda 12,3 palčni digitalni zaslon merilnikov ter nov volanski obroč s tipkami občutljivimi na dotik. Priporočamo tudi, da izberete opcijski 10,25 palčni glavni zaslon, saj je standardni 7 palčni enostavno premajhen, obenem pa z izbiro večjega v kompletu dobite tudi množico povezljivostnih funkcij za vaš pametni telefon. Tako kot dodatne barve karoserije je Mercedes dodal tudi nekaj novih različic oblazinjenja v notranjosti, ki je sedaj na voljo tudi v barvah Magma Gray, Saddle Brown in Silk Beige pri različicah z AMG line opremo.

Bolj pomembne so spremembe tam, ki jih ne vidite. Razred C je namreč sedaj pridobil inteligentnega asistenta pri vožnji iz novega razreda E, ki pod določenimi pogoji ljučuje tudi delno avtonomno vožnjo. Motorji bodo ostali večinoma enaki, pričakujemo pa lahko majhen prirastek v moči in učinkovitosti, ter seveda odlični 9 stopenjski G-Tronic avtomatski menjalnik. Več pa izvemo že čez slab mesec, ko bo v Ženevi potekala javna svetovna premiera.

AVTOBLOG-Mercedes-C-class-facelift (18)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://topobzor.info

http://www.best-cooler.reviews/

topobzor.info/tag/aliexpress/