Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Prerezal platneno streho in poskušal odpeljati Porscha!
car-thief-porsche-911-02

Prerezal platneno streho in poskušal odpeljati Porscha!


Bizaren trenutek, ko te med rezanjem platnene strehe in poskusom kraje Porscha zasači kamera. No, škodoželjnežu športnega avtomobila ni uspelo odtujiti, je pa zato lastnika gotovo zelo presenetil, razjezil in mu napravil precej materialne škode.

Vse skupaj se je dogajalo v okrožju Mayfair v centralnem Londonu in kot je razvidno iz posnetka, je moški prerezal platneno streho, sedel v avtomobil, po nekaj minutah poskušanja pa obupal in odšel. Policija je ob 7:45 zjutraj dobila klic, da je nekdo vdrl v rdečega brezstrešnega Porscha 911, ko je bil le-ta parkiran na ulici Mill Street v Londonu.

Isti dan ob 8:05 je policija ponovno dobila poročilo glede sivega Porscha Cayenne, ki je bil prav tako parkiran v okrožju Mayfair. Bil je popraskan, njegova ključavnica pa poškodovana. Storilec je po opisu sodeč ustrezal identiteti tatu rdečega Porscha. Z žepnim nožem dolžine okrog 13 centimetrov je poskušal na silo vdreti v sivega terenca.

car-thief-porsche-911-05

Pozneje, ob 10:53, je bila policija zopet pozvana, tokrat zaradi ropa v športni trgovini na ulici Oxford Street, izkazalo pa se je, da je bil storilec spet isti, temnopolti človek v svojih 20-ih letih s črnimi lasmi in temno brado.

Policija seveda želi govoriti s “slavnim igralcem”, ki ga je brez njegove vednosti ujela kamera na ulici. Kar trikrat v istem dnevu je izvedel rop, pri čemer sta se dva ponesrečila, v trgovini pa mu je le uspelo ukrasti superge.

Kako je izgledal ponesrečen rop rdečega Porscha, si oglejte v posnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
pharmacy24.com.ua

best-cooler.reviews