Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Chevrolet / Prihaja Chevrolet Camaro ZL1 s 650 konjskimi močmi
Chevy_Camaro_ZL1 (5)

Prihaja Chevrolet Camaro ZL1 s 650 konjskimi močmi


Sicer je malo verjetno, da boste pri nas opazili ta primerek novega Camara, vendar pa je pomembno da ste seznanjeni z novicami. Poleg agresivnega izgleda bo nov Camaro pridobil še bolj agresiven motor.

Chevrolet bo prihodnje leto predstavil nadgrajeno serijo Camara z oznako ZL1, ki bo zelo ostrega izgleda. Bolj kot izgled, pa je pomembna informacija, da bo 6.2 litrski V8 motor zmožen dostave 650 konjskih moči na zadnji dve kolesi. Ta moč omogoči tudi 880Nm navora, ki bo pospešeno načel in porabljal zadnje pnevmatike.

Chevy_Camaro_ZL1 (3)

V primerjavi s konkurenčnim Dodge Challenger v najmočnejši Hellcat izvedbi, ima Camaro kar 57 konjskih moči manj, vendar pa so pri Chevroletu prepričani, da bo kljub temu Camaro hitrejši na stezi. Prav tako se bo zobal z novim Chevrolet Corvetto, ki ima prav tako 650 konjskih moči in Cadillac CTS-V zemeljsko raketo s 640 konjskimi močmi. General Motors si je zadal kar težko delo in upam da pričnejo s testnimi vožnjami tudi v Evropi.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://220km.net

marine cooler reviews

sovaro coolers