Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Prihaja prostoren karavanski Renault Megane!
2017-renault-megane-sport-tourer-01

Prihaja prostoren karavanski Renault Megane!


Po kar nekaj neuradnih fotografijah se je Renault tokrat le odločil objaviti fotografije svojega novega karavanskega Megana. Že kombilimuzina nas je prepričala s svojim čudovitim izgledom, Sport Tourer pa to eleganco predstavlja v še večji in prostornejši izpeljanki.

Povsem nov Renault Megane Sport Tourer povzema dva ključna karakterja, eleganco in športnost, ki ju poudari z vpadajočimi kromiranimi obrobami okrog stranskih oken, matiranimi aluminijastimi strešnimi letvami v barvi Dark Metal in privlačnimi, v črko C oblikovanimi sprednjimi dnevnimi lučmi, ki so nekakšen prepoznaven znak novega Megana in Talismana; le-ta bosta verjetno slednje vpeljala tudi med prihajajoče modele kot nov oblikovalski jezik podjetja Renault.

2017-renault-megane-sport-tourer-02

Na fotografijah, ki jih je objavil Renault, lahko vidimo najbolj opremljeno različico Megana Sport Tourer, ki nosi oznako GT, ima na sebi drugačen sprednji odbijač, specifičen vzorec satovja na sprednji maski, širše in nižje nameščene zračne reže z dvema lopaticama in vrezan zadnji difuzor, v katerega je nameščen kromiran zaključek izpušne cevi. Deležen je tehnologije 4Control, ki je povsem prilagojena za ta specifični model in zato vozilu omogoči natančno ter dinamično krmiljenje skozi zavite zavoje, ki posledično ustvari pristno veselje do vožnje.

Več podatkov o novem Renault Megane Sport Tourer bo znani nekoliko pozneje, najkasneje pa na uradni predstavitvi v Ženevi prihodnji teden. Seveda pa lahko pričakujemo, da bo Megane Sport Tourer GT kot kombilimuzinska različica opremljen z bencinskim motorjem, ki premore 205 konjskih moči, na voljo pa bo tudi z vsemi drugimi motorji, ki so na voljo v kombilimuzinskem Meganu.

Seveda pa se istočasno že veselimo začetka prodaje novega Megana, ki bo v Sloveniji na voljo že pred koncem meseca februarja.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
medicaments-24.net

там 220km.net

читайте здесь profvest.com