Prikaži kategorije
Domov / Novice / Putin bil deležen sramotne predstavitve novih vozil …
putin-fail-01

Putin bil deležen sramotne predstavitve novih vozil …


Na uradni predstaviti povsem novih vojaških vozil v Sočiju je bil, kot se spodobi, prisoten tudi predsednik države Vladimir Putin. Žal pa ni šlo vse po načrtih in tako je presenečenemu generalu v rokah ostala… kljuka. Nerodno, se vam ne zdi?

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, je na povabilo generalov ruske armade prišel na predstavitev novih vojaških terenskih vozil v Soči. Vsestranska vozila naj bi uporabljali ob različnih priložnostih in naj bi bila po zagotovilih proizvajalca kvalitetne izdelave. No, kako nekvalitetna je izdelava v resnici, pa se je izkazalo ob nerodnem odpiranju vrat pred samim predsednikom države.

Uniformirani častniki in Putin so namreč želeli odpreti vrata enega izmed vozil, vendar se ta niso hotela odpreti. Nepričakovana nevšečnost je vse zbrane začudila, da se vrata resnično ne odpro, pa je preveril tudi nekoliko premočen častnik, ki je ročico pred očmi Putina odlomil. Ker mu je le-ta ostala v roki, se je je hitro znebil in jo odvrgel na sopotnikov sedež, kot da se ni nič zgodilo.

putin-fail-02

Iz posnetka je razvidno, kako vedno resni Putin zadržuje smeh ob neljubem dogodku, ki je vsekakor zelo presenetil vse zbrane. Po ogledu vozila naj bi Putin pridal tudi odobravajoč odziv: “Dobro.”

Po neljubem dogodku pri sprednjih vratih je predsednik preveril še zadnja vrata, ki jih je nekajkrat odprl in zaprl, kot da preverja kvaliteto le-teh. Ob odhodu od vozila je Putin še enkrat ošvrknil nesrečno kljuko in odšel naprej.

Do neljubega dogodka naj bi prišlo zaradi avtomatskega zaklepanja vrat, ki ne dovoljuje odprtja, dokler avta ne spravite v tek. Še vedno pa dogodek pod vprašaj postavlja kvaliteto izdelave, zaradi katere je odgovorni slišal marsikaj neprijetnega.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
>https://medicaments-24.com<

best-cooler.reviews

aboutviagra.info