Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Razkrit Mercedes-Benz Koncept A sedan
AVTOBLOG-Mercedes-Benz-AConcept-sedan (3)

Razkrit Mercedes-Benz Koncept A sedan


Predogled približnega izgleda novega Mercedes Benz razred A limuzine, smo videli že v januarju, sedaj pa vam lahko pokažemo prave slike prihajajoče limuzine, ki bi lahko zamenjala razred CLA.

Pri Mercedes Benzu so povedali, da bo ‘Concept A Sedan’, ki je bil predstavljen na Šanghajskem avtomobilističnem salonu, nakazal oblikovalski jezik naslednje generacije kompaktnih vozil tega nemškega proizvajalca, obenem pa naj bi bil po njihovih besedah ‘vroč’ in ‘kul’ hkrati. No odločitev o privlačnosti videza prepuščamo vam, je pa že na prvi pogled jasno, da je mnogo privlačnejši od trenutnega modela CLA.

AVTOBLOG-Mercedes-Benz-AConcept-sedan (5)

“S svojimi popolnimi razmerji in čutnim oblikovanjem površin, z zmanjšanim številom linij, je koncept naslednji mejnik čistosti in ima potencial, da predstavi novo dobo dizajna za naše podjetje” je povedal Gorden Wagener, predstavnik Daimler AG.
Brez dvoma so kompaktna vozila, globalno za Mercedes-Benz zelo pomembna, saj so jih od leta 2012 prodali preko 2 milijona, zato so si res prizadevali zadeti pravi dizajn za koncept A sedan v prvem poizkusu.

Koncept je 4.570mm dolg, 1.870mm širok in 1.462mm visok, hkrati pa ohranja silhueto kupeja, ki jo še poudarijo kratki previsi. Poudarjene blatnike lepo zapolnjujejo 20 palčna kolesa, kljuke pa so zaradi čistejših linij in boljše aerodinamike skrite v samih vratih. Sprednji konec krasi ‘Panamerica’ maska z dizajnom, ki se nagiba naprej in značilno trokrako zvezdo. Sprednje luči so že na prvi pogled več kot očitno Mercedesove, če pa pogledamo bližje vidimo, da bo mogoče s konceptom debitirala tudi nova tehnologija luči, do sedaj še nedostopnih v tem razredu.

AVTOBLOG-Mercedes-Benz-AConcept-sedan (1)
Kot bi pričakovali od A-class koncepta, ima ta ravno tako vgrajene vse tehnološko napredne asistenčne sisteme, ter najnovejšo tehnologijo povezljivosti in pripomočke za uravnavanje vozne dinamike, ker želijo povečati krog potencialnih kupcev, prodaja pa bo predvidoma stekla prihodnje leto

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://medicaments-24.net

best-cooler.reviews

www.seotexts.com