Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Razkrivamo: Prenovljeni BMW M2 prihaja leta 2018!
AVTOBLOG-bmw-m2-2018 (1)

Razkrivamo: Prenovljeni BMW M2 prihaja leta 2018!


BMW M2 že vse od svoje uradne predstavitve velja za majhnega športnika, ki za nizko ceno nudi ogromno užitka. Prihaja pa prenovljeni, ki bo sicer mehansko enak, a prinaša nekaj kozmetičnih ”izboljšav”.

Fotografije novega prenovljenega športnika z oznako M2 s se pojavile na uradni strani belgijske podružnice nemške znamke BMW, razkrivajo pa nekaj načrtovanih novosti vstopnega M modela za novo modelsko leto 2018.

Na uradni strani je fotografije prenovljenega modela M2 prvi opazil medij Bimmertoday, ki pa se nam zdijo kot ”spremenjene” fotografije trenutne generacije tega malega športnika, saj so le-te identične, razen v nekaterih malenkostnih detajlih.

AVTOBLOG-bmw-m2-2018 (4)

Na fotografiji ni opaziti prav nobenih konkretnih sprememb, kar pomeni, da bodo spremembe le skromne kozmetične narave. Nova bosta sprednja žarometa, ki kažeta na bolj ”agresiven” značaj avtomobila, pri zadnjih pa so spremenili le grafiko luči. Razen tega, so odbijači identični kot pri trenutni generaciji BMW M2.

Enaka sprednja žarometa bo nemški proizvajalec BMW uporabil tudi na običajni kupejevski in kabrio izvedbi serije dve, pri slednjih modelih pa lahko pričakujemo nekoliko spremenjene odbijače. Vse izvedenke bodo deležne tudi posodobitve multimedijskega sistema iDrive.

AVTOBLOG-bmw-m2-2018 (5)

Mehansko v prenovljeni generaciji ne bo razlik, še vedno ga bo poganjal visoko zmogljiv 2,0-litrski štirivaljni bencinski agregat z močjo 370 konjskih moči oziroma 465 nevtonmetrov navora, podvozje pa tudi ne bo deležno izboljšav.

Že dolgo časa je govora tudi o M2 različici imenovani CS(še bolj športna in brutalna različica M modelov), ki bo na ceste zapeljala leta 2018. Kljub temu, pa BMW M2 že vse od uradne predstavitve velja za avtomobil, ki v svojem segmentu  nudi izjemno veliko užitka z odličnim razmerjem med vrednostjo in ceno.

 

Vir: Bimmertoday
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
нарядное платье для девочки

http://steroid-pharm.com

https://imagmagnetsns.ua