Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Renault Twingo “Widebody” z BBS platišči osvaja navdušence
Renault Twingo Widebody With BBS Wheels Installed 13

Renault Twingo “Widebody” z BBS platišči osvaja navdušence


Za nekatere, je Renault Twingo tista vroča mala kombilimuzina, tista žepna raketa, tista poskočna mala pošast ki osvaja mestne ulice in vijuga med gostim prometom. Za druge, pa je mali Twingo potencialno odlično izhodišče za “widebody” predelavo, izjemno moč in projekt izvrstnega videza.

Vsem nam je jasno, da je Renault Twingo tista mala vroča kombilimuzina, tista žepna raketa, tista poskočna mala pošast ki osvaja mestne ulice in vijuga med gostim prometom. Po drugi strani pa Twingo nikoli ni bil izjemno močan mali avto, vse zaradi svoje narave in ciljne skupine kupcev, ki so mu to preprečevali omogočiti. Vendar kot se to običajno dogaja, se je to nekdo odločil odpraviti in spodaj je rezultat te ideje. Spoznajte precej izjemen Renault Twingo z “Widebody” paketom ter V6 motorjem pod pokrovom. Na voljo so tudi dirkalni sedeži in konkretno navdušujoča količina moči.

Osnova vozila je povsem običajen Renault Twingo. Po vseh spremembah motorja, pogonskega mehanizma in notranjosti, se je lastnik odločil še za predelavo zunanjega videza. Predstavitev teh izjemnih BBS platišč, širokih lepljivih pnevmatik, ljučno s celotnim paketom poširjenih delov, omogočijo skoraj neprepoznavnost tega Renault Twinga. Paneli niso tradicionalen paket delov izdelanih iz ogljikovih vlaken, kot jih lahko vidimo na visoko-zmogljivih avtomobilih. So kotni, široki in dodatki agresivnega videza. Vse od poširjenega sprednjega in zadnjega dela, do neverjetnih pragov in agresivnih odbijačev, ki omogočijo temu Twingu neverjeten videz.

Renault Twingo Widebody With BBS Wheels Installed

Poleg tega, ta BBS platišča še dodatno poskrbijo za željen agresiven videz. Z zelo oprijemljivimi pnevmatikami ter več moči kot si lahko predstavljate se je ta lahek, izjemno predelan Twingo pripravljen soočiti s čimerkoli na mestnih ulicah. Več fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji:

Renault Twingo Widebody With BBS Wheels Installed

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

https://topobzor.info

220km.net