Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Chevrolet / Ruski policist takole “ugrabi” mimoidoče vozilo za pregon!
Russia_Policaj (1)

Ruski policist takole “ugrabi” mimoidoče vozilo za pregon!


V Rusiji se stvarem streže občutno drugače kot pri nas. Tako se je tudi odzval na mimoidoče težave policist, ki ni imel vozila za pregon storilca kaznivega dejanja.

Že ob začetku posnetka se v kadru pojavi podivjana bela Chevrolet Cruze kombilimuzina, ki z rahlo previsoko hitrostjo pripelje v ovinek in kmalu za tem izgubi nadzor nad avtomobilom.

Russia_Policaj (2)

Z malo sreče oziroma za voznika Cruza – nesreče, je prav na mestu, kjer se je praktično ustavil po obratu, stal policist, ki je, kot kaže, obravnaval drug primer.

Russia_Policaj (3)

Z ročnimi signali je opozoril voznika Chevroleta, naj se ustavi, vendar je voznik le pospešil vzvratno in pričel z begom.

Russia_Policaj (4)

Kmalu za tem je nasproti prihajajoči voznik tovornega vozila dogajanje opazil in skušal ustaviti, zablokirati voznika Chevroleta s svojim težkim tovornjakom, vendar se je pobegli voznik uspel izmuzniti.

Russia_Policaj (5)

Kar sledi, pa je vrhunec posnetka. Policist, ki je sledil belemu Cruzu, je opazil, da mu peš ne bo uspelo ujeti vozila, zato se je usedel v najbližje mimoidoče vozilo, ki je, kot zanalašč, dogajanje snemalo. Ob vstopu v vozilo pa je izrekel tiste 3 čarobne besede: “Za njim, davaj!” (Zapis izgovorjenih besed je morda napačen, op.p.).

Russia_Policaj (1)

Kako se zgodba konča, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Kako bi se pa vi odzvali, če bi se policist usedel v vaš avto in ukazal: “Za njim!”?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pillsbank.net

биржы криптовалют