Prikaži kategorije
Domov / Novice / S Ferrarijem, brez izpita in kar 171 km/h po gorenjski avtocesti!
ferrari-california

S Ferrarijem, brez izpita in kar 171 km/h po gorenjski avtocesti!


V torek so slovenski policisti uspešno ustavili voznika rdečega Ferrarija California, ki je brez vozniškega dovoljenja po gorenjski avtocesti vozil s hitrostjo 171 kilometrov na uro.

Isti voznik je bil lani že obravnavan zaradi kršitev v prometu, saj je na gorenjski avtocesti vozil zelo nevarno, predrzno in brezobzirno. Prišlo je tudi do neupoštevanja pravil o varnem prehitevanju, s čimer je ogrožal soudeležene v prometu. Policisti so voznika takrat spoznali za krivega in potrdili sum kaznivih dejanj nevarne vožnje, čemur je sledila tudi kazenska ovadba. Tokrat je znano le, da so mu rdečega lepotca zasegli.

ferrari-california-01

Voznik je za svoje vragolije na cesti uporabljal Ferrarijev model California, ki sicer velja za najcenejši model italijanskega proizvajalca športnih vozil s podivjanim konjem na nosu. Pod pokrovom skriva 4,3-litrski osemvaljni atmosferski motor s 460 konjskimi močmi. Stotico lahko doseže v 4,0 sekunde, najvišja hitrost pa je visokih 310 km/h. Voznik je torej s 171 km/h glede na zmogljivost avtomobila vozil relativno počasi, kar pa vsekakor ne opravičuje nevarne in za druge voznike ogrožujoče vožnje.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Женские возбудители

у нас

renault megane