Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Sanjska predelava: Porsche Cayman GTR
AVTOBLOG-Cayman-GTR (3)

Sanjska predelava: Porsche Cayman GTR


Kot, da ne bi bil Cayman S že v osnovi eden najboljših športnih avtomobilov, so Američani menili, da lahko naredijo boljšega…in so ga.

Avtomobil so naredili pri Ameriškem predelovalcu vozil Road Scholars in je prava avtomobilska perfekcija. Nadeli so mu ime Cayman GTR, ki je glede na videno povsem upravičeno. Za osnovo so uporabili Caymana 987 generacije in mu namenili kompletno preobrazbo. Vizualno takoj opazimo kompletni ‘widebody’ kit in velik zadnji spojler, vendar glavni adut te predelave ni vizualna privlačnost vendar se skriva v podvozju in pod pokrovom motorja. Tam najdemo motor iz serije 911, ki ima še povečano prostornino na 4.2 litra, namenili pa so mu tudi veliko delov direktno iz 911 GT3 RS ljučno z karbon-keramičnimi zavorami.

AVTOBLOG-Cayman-GTR (5)
Dodatno je bil vgrajen tudi CAE ‘Ultra Short Shifter’ in kompletno predelana notranjost, veliko malenkosti pa sploh ne opazimo, vendar skupaj dodajo še piko na ‘i’ temu, verjetno najboljšemu Caymanu na svetu.

Izgleda dobro, ima hud zvok in tudi pelje se zelo dobro. Če poznate boljšega Caymana 987 nam ga prosim pokažite, o tem pa si oglejte spodnji posnetek.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
вложить деньги

https://ka4alka-ua.com