Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Seat / Seat dela na visoko zmogljivih električnih Cupra modelih
AVTOBLOG-EV-Cupra (5)

Seat dela na visoko zmogljivih električnih Cupra modelih


Seat namerava v prihodnosti ponuditi nabor visoko zmogljivih električnih avtomobilov pod znano oznako Cupra, kar je potrdil tudi podpredsednik oddelka za razvoj Matthias Rabe.

Za Auto Express je Matthias ob predstavitvi nove Arone v začetku tega tedna, potrdil izdelavo električnih avtomobilov znamke Seat, z voznikom in užitkom v vožnji na prvem mestu, ter modelno oznako Cupra v imenu.
“Cupra je zelo pomembna za nas in sem čisto prepričan, da bomo videli visoko zmogljive Cupra različice naših električnih avtomobilov. Ravno električni avtomobili imajo fantastične zmogljivosti in pospeške zato gresta ime Cupra in elektrifikacija lahko z roko v roki.” je dejal.

AVTOBLOG-EV-Cupra (4)

Vseeno ni hotel govoriti o tem, kdaj lahko pričakujemo prvi primerek električne “cupre”, vemo pa, da bo Seat svoj prvi električni avtomobil, ki bo baziran na Volkswagnovi MEB arhitekturi, ki je narejena le za električne avtomobile, predstavil leta 2019.

AVTOBLOG-EV-Cupra (1)

Rabe je potrdil, da bo njihov prvi električni avtomobil ciljal na električni domet okoli 500 kilometrov in bo s tem lahko edini avtomobil, ki bi ga običajno gospodinjstvo potrebovalo, saj trenutno še vedno potrebujemo drugi avtomobil za daljše poti, ker so električni dosegi še vedno relativno kratki.

Seat ravno tako načrtuje hibridne in plug in hibridne različice svojih modelov. “V 100% električnih avtomobilih sicer vidimo večji potencial, vendar ravno tako vidimo možne izboljšave za motorje z notranjim izgorevanjem s tem, da bi jim dodali še pomožne elektromotorje in tako že obstoječe modele spremenili v hibride”.

AVTOBLOG-EV-Cupra (2)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

https://topobzor.info

www.renault.niko.ua