Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mitsubishi / Si želite lastiti čisto zadnjega Mitsubishi Lancer Evolutiona?
Mitsubishi_Lancer_Evo

Si želite lastiti čisto zadnjega Mitsubishi Lancer Evolutiona?


Mitsubishijev legendarni Lancer Evolution se poslavlja. Ob njegovem slovesu pa Mitsubishi organizira dražbo za čisto zadnjega izdelanega, s pomočjo katerega bodo zbrani denar podarili v dobrodelne namene.

Mitsubishi Lancer Evolution se je vpisal v avtomobilsko zgodovino kot eden izmed najboljših športnih limuzin vseh časov. Njegov Reli pedigre je omogočil hitrost, natančnost in vozno dinamiko, medtem ko je Japonska gradnja poskrbela za zanesljivost delovanja. Z letom 2016 pa se Lancer Evolution poslavlja, v spomin legendarnemu vozilo pa je Mitsubishi izdelal še zadnjih 1,600 primerkov. Cena za enega izmed teh 1,600 primerkov se giblje okoli 32.000 evrov. Opremljeni so s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, ki preko sklopke bremenijo 2-litrski štiri-cilindrski motor, ki proizvede 303 konjske moči.

Mitsubishi_Lancer_Evo (2)

Zadnji izmed 1,600 izdelanih Lancerjev bo prodan na dražbi, ki poteka od včeraj pa do 15. septembra. Zbran denar bo Mitsubishi doniral dobrodelnim organizacijam “Feeding America Riverside” in “San Bernardino and Second Harvest Food Bank of Orange County”. Po produkciji zadnjih Lancerjev Evolution pa Mitsubishi še ne bo upokojil oznake Evolution. Pojavljajo se govorice o plug-in hibridu, osnovanem na naslednjem Outlander Sport terenskem vozilu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
вложение денег под проценты

www.topobzor.info

www.adulttorrent.org/search/shemale orgy