Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Škoda / Škoda predstavi več informacij in fotografij nove Octavie RS
Škoda Octavia RS

Škoda predstavi več informacij in fotografij nove Octavie RS


Po več tednih pričakovanj je Škoda predstavila vse podrobnosti in nove fotografije nove Škode Octavie RS. Vozilo poganjata dva nova mogočna motorja, en bencinski in en dizelski motor. Oba modela RS ponujata izjemno zmogljivost, čudovit zunanji izgled in odlično porabo goriva z nezamenljivo kvaliteto vozila po čemer je podjetje tudi znano.

Prejšnji mesec smo podrobno predstavili novo Škodo Octavio RS. Ta slavni model Češkega proizvajalca avtomobilov je vodilni produkt v razredu zmogljivih vozil. Prinaša višji nivo prefinjenosti, kakovosti izdelave in kvalitetnih materialov kar je dokaj neobičajno za njegov cenovni razred. Na Severno Ameriškem Mednarodnem Avto Salonu (NAIAS) pa je Škoda predstavila še več fotografij popolnoma nove Škode Octavie RS.

Prenovljena Škoda Octavia RS je na voljo v obliki kombilimuzine in karavana. Vozilo predstavlja preoblikovano in agresivno režo hladilnika, združeno s privlačnimi režami za zrak, novim zadnjim spojlerjem in večjimi izpušnimi cevmi, za piko na i pa so tu Športni RS sedeži. Oblečeni so v usnjen/tkaninast material ki še dodatno izboljša vožno izkušnjo. Na voljo pa je tudi prevleka iz Alkantare.

Škoda Octavia RS

Ta model Škode Octavie RS je opremljen s športno šasijo, ki postavi celotno vozilo bližje tlom – kar 15mm. Platišča octavie RS so na voljo v dimenzijah 17-col do 19-col in nudijo bodočim lastnikom odlično izdelana platišča tako za udobje kot tudi zmogljivost ter preprosto čudovit videz.

Octavio RS poganja ali 2-litrski TSI motor z 125 konjskimi močmi ali pa 2-litrski TDI z 180 konjskimi močmi. To omogoči pospeševanje Octavie RS TSI do 100km/h v 6.7 sekundah na poti do končne hitrosti 250km/h. Octavia RS TDI pa se lahko pohvali s povprečno porabo 4.5l/100km in poleg tega nudi športno vožnjo. Moč je razporejena bolj učinkovito v zahvalo ESC sistemu nadzora z XDS+ elektronskim zaklepom koles.

Trenutno informacije o ceni še niso znane, pričakujmo pa da bo Octavia RS še vedno eden najbolj cenovno ugodnih visoko-zmogljivih modelov na voljo. Vabljeni k ogledu celotne galerije slik spodaj:

Vir: Škoda Automobili
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
220km.net

www.profvest.com

www.seotexts.com/napolnenie-sayta/