Prikaži kategorije
Domov / Novice / Slovenski voznik tihotapil begunce!
Dead refugees found in a truck in Austria

Slovenski voznik tihotapil begunce!


Med mnogimi tihotapci beguncev so v Grčiji tokrat razkrili slovenskega voznika, ki je v svojem kamionu prevažal kar 35 beguncev.

Na poti preko Grčije, natančneje v bližini Soluna je grška policija razkrila slovenskega voznika, ki je v svojem kamionu ilegalno prevažal kar 35 beguncev. Po poročanju grške policije naj bi za svoje prevozne storitve prejel 1300€. Poleg odraslih mož in žena je tihotapil tudi 12-letno deklico. Zaenkrat več področnosti o samem dogodku ni znanih. Sicer pa v Grčiji še vedno čaka vsaj 35 tisoč beguncev, ki si želijo priti v obljubljeno deželo; Evropo. Nekateri nestrpno in potrpežljivo čakajo na svojo priložnost, spet drugi si v lastni režiji najdejo prevoz, kot ga je opravil slovenski voznik.

Iz Srbije poročajo o podobnem dogodku kjer pa naj bi trgovec z ljudmi v podaljšanem kombiju vozil kar 53 ljudi. Po grobih ocenah naj bi na ta način Srbijo prečkalo od 200 pa do 600 ljudi dnevno.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
читать детальнее на сайте

https://topobzor.info

www.adulttorrent.org