Prikaži kategorije
Domov / Znamke / SsangYong / Ssangyong Tivoli XLV pripravljen na Ženevo!
Tivoli_Podaljšan (5)

Ssangyong Tivoli XLV pripravljen na Ženevo!


Trenutno le v konceptni obliki, vendar pa nestrpno čakamo na predstavitev Tivolija, ki bi lahko bil prvi SsangYong, ki bi dejansko izgledal normalno oziroma, morda tudi nadpovprečno dobro.

Na Ženevskem avtosalonu bo imel svoj oddelek tudi Korejski SsangYong, ki bo predstavil dve novi vozili. Eno izmed dveh je SIV-2 (Smart Interface Vehicle), ki je trenutno še koncept in bo terenec srednjega razreda, ki bo seveda tudi hibrid z 1.5-litrskim turbo bencinskim motorjem ter pomožnim 10kW električnim motorjem.
Tivoli_Podaljšan (1)

Tisti drugi, je pa zelo pričakovani Tivoli XLV crossover, ki je podaljšana verzija navadnega Tivolija. Pri podjetju pravijo, da je bil odziv na odločitev podaljšane izvedbe tega vozila zelo pozitiven. Vozilo ima sicer enako medkolesno razdaljo, vendar pa je od zadnjega C-stebra vse drugače in daljše. Kar 235 milimetrov daljši prtljažnik ima, kar mu omogoči skupno kapaciteto 720 litrov prostornine. Govora je bilo tudi o 7-sedežni izvedbi, vendar pa to še ni potrjeno. Pogonski agregati bojo tudi enaki kot pri navadnem Tivoliju, na voljo pa so 1.6-litrski bencinar ali dizel, ter veliko manjši 1.2-litrski bencinski motor s turbino. Cena pa bo verjetno malo višja kot pri običajnem Tivoliju, ki znaša 15.000€.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
вода киев

www.best-cooler.reviews

www.winnerlex.com.ua