Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Hyundai / Tako bo izgledal novo oblikovan in bolje opremljen Hyundai i10
Hyundai_i10 (8)

Tako bo izgledal novo oblikovan in bolje opremljen Hyundai i10


Kar nekaj sprememb je moč opaziti pri nadgrajeni seriji Hyundai i10, ki bo predstavljen na Pariškem avto-salonu konec meseca septembra.

Druga generacija Hyundaia i10 je bila deležna prenove in nadgraditve. Med najbolj opazne spremembe spada prenovljena sprednja reža hladilnika, katerega obliko so pri Hyundaiju poimenovali kot “kaskadna oblika.” Opazili jo bomo na vseh bodočih modelih korejskega proizvajalca, ki bo s svojo velikostjo in bolj izrazitimi podrobnostmi ohranjala privlačnost sprednjega dela. Kot ulit, pa se pod režo hladilnika zdaj prilega nov odbijač s črno masko in dodanimi meglenkami.

Hyundai_i10 (5)

Tudi notranjost so popestrili in dodali možnost več barvnih odtenkov, kot tudi nov sedem-palčni zaslon na dotik na modelih višjega razreda. Na voljo sta androidni sistem Auto in Applov CarPlay, kot tudi lastni navigacijski sistem. Vozila opremljena s tem sistemom dobijo brezplačno sedem-letno naročnino k spremljanju prometa, opozorila o hitrostnih kamerah in informacije o vremenu. Poudarek je tudi na varnostni opremi, ki nudi opozorilo na nalet spredaj vozečega vozila, kot tudi opozorilo na zapustitev voznega pasu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

https://topobzor.info

aboutviagra.info/product/priligy-dapoxetine/