Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Tesla Model S proti Audi RS6 Performance v ”drag” dvoboju?
AVTOBLOG-audi-rs6-performance-tesla-model-s (3)

Tesla Model S proti Audi RS6 Performance v ”drag” dvoboju?


Kljub temu, da praktično katerikoli dvoboj, ki vsebuje Teslo Model S in vozilo z motorjem notranjega izgorevanja že na prvi pogled razkrije zmagovalca, verjamemo, da bi marsikater posameznik raje izbral koncert osemvaljnika.

Tokrat v seriji ”drag” dvobojev najdemo Audija RS6 Performance z vgrajenim V8 motorjem z dvema turbinskima polnilnikoma in Teslo Model S P90D.

Že iz preteklih ”dirk” vemo, da Tesla Model S P90D predstavlja težko  premagljivo orožje, kljub temu, da je v ponudbi na voljo tudi zmogljivejša različica P100D . Do sto kilometrov na uro namreč pospeši v neverjetnih treh sekundah, pri tem ji,kot za vozila z električnim motorjem velja, pomaga ”takojšen” navor, katerega pa zna Model S tudi nadzorovano ‘prenesti na asfaltno podlago.

AVTOBLOG-audi-rs6-performance-tesla-model-s (2)

V teoriji je Audi RS6 Performance  sicer  počasnejši v pospeševanju do stotice, vseeno pa njegov motor razvije impresivnih 605 ”konjev” in 750 nevtonemtrov navora. Pri hitrem pospeševanju mu seveda pomaga osem-stopenjski samodejni tiptonic menjalnik.

AVTOBLOG-audi-rs6-performance-tesla-model-s (1)

Čeprav je zmagovalec očiten že na prvi pogled, se RS6 Performance trudi na vse načine in na koncu skoraj dohiti Teslo Model S P90D!

 

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://pills24.com.ua

поисковое продвижение

renault.niko.ua