Prikaži kategorije
Domov / Novice / The Grand Tour – ime nove oddaje, snemane v…šotoru!
Hammond

The Grand Tour – ime nove oddaje, snemane v…šotoru!


Danes so uradno razkrili ime nove avtomobilistične oddaje, ki bo predvajana na Amazonu z bivšimi voditelji oddaje Top Gear.

Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond (po višinskem vrstnem redu) so včeraj popoldne oznanili ime njihove nove avtomobilistične oddaje, ki bo predvajana na Amazonu. Pričela se bo letos jeseni in glede na nekatere fotografije, objavljene iz snemanja, bo prava senzacija. Poimenovali so jo The Grand Tour, kar je lahko skrajšano TGT, medtem ko je njihova prejšnja oddaja bila skrajšana TG. Naključje? Močno dvomim.

Hammond1

Na spletni strani so objavili tudi informacijo, da bodo fantje potovali na različne lokacije po svetu, prvič pa bo studijski del snemanja s publiko sneman v ogromnem šotoru, ki bo vsak teden na drugi lokaciji. Kot kaže, se nam obeta zelo pestro dogajanje, ki se ga tudi sam zelo veselim.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
оптимизация и продвижение сайта в поисковых системах

profvest.com

profvest.com